Acantholytische dermatose van het ringwormtype

Acantholytische dermatose van het type ringerytheem is een dermatologische ziekte die optreedt met een morfologisch waargenomen verlies van connectiviteit van individuele cellen van de epidermale ruggengraatlaag met elkaar. Bovendien worden de kenmerken van ringerytheem waargenomen. De ziekte is van immunologisch karakter met de aanwezigheid van abnormale antilichamen, veroorzaakt door een verstoorde reactie van het immuunsysteem van het lichaam.

Symptomen van acantholytische dermatose van het type ringerytheem

Acantholytische dermatose van het type ringerytheem vindt plaats met circulaire erythemateuze laesies, waarbinnen blaren worden gevonden.

Acantholytische dermatose van het type ringerytheem neemt geen slijmvliezen in. Het verloop van de ziekte is meestal chronisch en de ziekte vertoont de neiging terug te komen. Huidafwijkingen gaan meestal gepaard met een verhoogde jeuk.

Diagnose van acantholytische dermatose van het type erytheem van de ring

De diagnose kan worden gesteld wanneer een typisch klinisch beeld met de kenmerken van erytheem van de ring wordt gevonden. Histologisch onderzoek toont de aanwezigheid van acantholytische blazen, vooral in de bovenste lagen van de epidermis. Typische antilichamen worden waargenomen in een immunopathologisch onderzoek.

Behandeling van acantholytische dermatose van het type ringerytheem

Acantholytische therapie van ring erythemateuze dermatose met glucocorticosteroïden alleen is meestal niet effectief. Het is raadzaam om deze medicijnen te associëren met sulfonen. In sommige gevallen worden antiontstekingsmedicijnen toegediend.
Mariusz Kłos

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 133 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*