Acute mycosis van gladde huid

Acute gladde huid mycose wordt gekenmerkt door het voorkomen van erythemateuze en griepachtige laesies met het naast elkaar bestaan van pustuleuze en vesiculaire laesies, vooral aan de periferie van huidlaesies.

Het wordt gekenmerkt door snelle vooruitgang en verlichting van symptomen zonder littekens achter te laten op de huid. Mycoses kunnen worden veroorzaakt door alle dermatofyten, zowel humaan als zoönotisch. Kinderen en volwassenen zijn getroffen.

Symptomen van acute gladde huid dermatofytose

De acute mycose van de gladde huid begint plotseling. Acute mycose van de gladde huid treedt op bij vreugdevuren die duidelijk gescheiden zijn van gezonde omliggende weefsels met verschillende uitbarstingen waargenomen aan de periferie. Veranderingen veroorzaakt door menselijke schimmels zijn minder inflammatoir dan die aanwezig bij zoönotische infecties.

Bovendien kunnen blaren en puisten aanwezig zijn tijdens de uitbraken van de ziekte in zoöfiele mycosen. De locatie van de afwijking kan variëren, de meest gebruikelijke zijn veranderingen op de blootgestelde huid, b.v. in de textuur van de huid. Je gezicht, handen of nek. Het is typerend dat jeuk optreedt op verschillende niveaus van intensiteit.

Diagnose van acute gladde huid dermatofytose

Diagnose van acute gladde huid Mycose is mogelijk nadat typische kenmerken van laesies op de huid van patiënten en snel en acuut klinisch verloop van de ziekte zijn gevonden.

Ontsteking is van verschillende intensiteit, afhankelijk van de schimmel die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de ziekte. Het is doorslaggevend om de micro-organismen in de doppen en bubbelbekledingen te laten zien (meestal verwarde en soms gesegmenteerde draden met een klein aantal sporen). De differentiatie houdt rekening met ziekten met vergelijkbare klinische kenmerken, voornamelijk maneczeem, roze roos en psoriasis.

Behandeling van acute gladde huidmycose

De therapeutische behandeling van acute, gladde huidmycose is gebaseerd op lokale of systemische antischimmeltherapie. Er zijn een aantal groepen van farmacologische middelen die effectief zijn bij een gladde huidmycose.
Mariusz Kłos

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 133 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*