Anti-oxidanten, Vrije Radicalen, Voeding En Sport – Meer Te Leren Over Anti-oxidanten, Vrije Radicalen En Voeding – Voedings-gids

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Antioxidanten, Vrije Radicalen, Voeding En Sport

Anti-oxidanten, Vrije Radicalen, Voeding En Sport 23 Apr

Artikel werd gepost door de beheerder, voor het onderwerp: Voedings-gids

Voedings-gids > Anti-oxidanten, Vrije Radicalen, Voeding En Sport Als een arts. Het is een onderdeel van mijn beroep op de hoogte van wat er gebeurt in de medische / gezondheid onderzoek te houden. Wordt gepensioneerde helpt, omdat de artsen gewoon niet hebben over het algemeen de "extra tijd" om te besteden aan de wetenschappelijke literatuur. Maar ik wel. En I love it. Ik ben een van die personen die echt geniet brace jezelf, chemie. Toen ik hier klaar ben, moet je ook zijn enthousiast, vooral als je geïnteresseerd bent in sportvoeding en antioxidanten, maar niet noodzakelijkerwijs in die volgorde.

Mijn beroep als arts niet langer onbekend bij de meeste mensen. Het wordt beschouwd als onze verantwoordelijkheid om onszelf te houden met geactualiseerde gegevens betreffende recente updates, studies en doorbraken in de medische sector. Het leek een zegen in vermomming dat ik al met pensioen zijn gegaan, zodat ik kon meer tijd om toe te wijzen aan het bestuderen van medische literatuur hebben zijn.

Of je het gelooft of niet, geniet ik geneeskunde studeren. Ik hou van studeren chemie. Hopelijk zal dit artikel ook ontrafelen uw liefde en interesse in de chemie, met name in sportvoeding en antioxidanten.

Optimaliseren van de prestaties is de belangrijkste focus van sportvoeding. Afgezien van dat, er zijn andere categorieën die kunnen worden opgenomen in het toepassingsgebied van sportvoeding. Deze omvatten supplementen voor atleten, de prestaties van atleten, bodybuilding, conditietraining, speciale diëten, krachttraining, hardlopen, joggen, skiën, wandelen, zwemmen, rotsachtige bergsporten. Inderdaad, kan de lijst gaan en op.

Hier komt het onverwachte. De vrije radicalen belasting wordt verhoogd als gevolg van de uitgebreide training. U dient zich bewust van dat, vooral als u toegewijd aan het sporten.

Het goede nieuws is dat de wetenschap nu meer aandacht wijden aan de vrije radicalen last die u ondervindt. Niet negeren dit deel. Dit weerspiegelt een meer persoonlijke benadering op chemie.

Een anti-oxidant beschermende capaciteit aanwezig is in elk individu. Deze antioxidanten zijn normaal gesproken gebruikt door ons lichaam als bescherming tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen.

Eerst moeten we bepalen wat antioxidanten zijn. Antioxidanten zijn moleculaire stoffen die de schade aan ons lichaam, veroorzaakt door vrije radicalen te neutraliseren. Ze breken de vrije radicalen aan hun negatieve effecten op de lichaamscellen te compenseren.

Veenbessen, groene thee en chocolade zijn bronnen van antioxidanten. Vitamine C en E bevatten ook anti-oxidanten, evenals carotenoïden, zoals beta-caroteen. Veel stoffen geleverd in het lichaam, zoals glutathion bevatten antioxidanten. Veel kruiden en enzymen zijn ook potentiële bronnen van antioxidanten. Glyconutrients verder te versterken het effect van antioxidanten in het neutraliseren van de effecten van vrije radicalen op ons lichaam. Uw sportieve inspanningen zal ook belangrijk zijn.

Uw sportvoeding regime moet een capaciteit voor anti-oxidanten. De vrije radicalen lasten zal wegnemen van de potentiële voordelen voor de gezondheid van uw oefeningen en trainingen als uw sportvoeding regime ontbreekt een Glyconutritional aanwezigheid. Vrije radicalen zijn over het algemeen chemische elementen die een of meer ongepaarde elektronen die onafhankelijk van elkaar kunnen bestaan ​​bezitten. Cellulaire activiteit of zelfs externe factoren kunnen leiden tot de vorming van deze vrije radicalen. Schade wordt veroorzaakt door deze vrije radicalen in ons lichaam wanneer ze reageren met andere stoffen die in ons lichaam. Vrije radicalen aanvallen zijn geraamd op ongeveer 200.000 en boven de dag.

Na de vrije radicalen heeft ontketend zijn schade aan ons lichaam, kunnen de verbindingen gevormd door zijn cellulaire reparatie systeem worden verwijderd door het lichaam. Ziekten kunnen een potentiële gevolg van het falen van het lichaam om de vrije radicalen greep te zijn.

De veelvoorkomende misvatting dat vrije radicalen worden allemaal verspreid rond het lichaam is vals. De meeste vrije radicalen hebben een uiteenlopende halfwaardetijd, variërend van enkele nanoseconden tot ongeveer 7 seconden. Dat betekent dat ze kunnen alleen invloed heeft op die organen en weefsels die het dichtst bij hen. Ja, kunnen ze schadelijk zijn voor het dichtstbijzijnde gebieden gemakkelijker en sneller. Zo moet het lichaam vind je de specifieke bloedsomloop vloeistoffen die moet worden weggespoeld. Het neutraliseren van de vrije radicalen moeten vrij alomtegenwoordige afweersystemen van het lichaam. Gezonde antioxidant beveiligingssystemen nodig zijn.

Reageren met alle soorten van mobiele elementen kunnen gemakkelijk worden gedaan door zeer reactieve stoffen. Ze kunnen zelfs leiden tot schade en vernietiging van de cellen. Veranderingen in de cellulaire structuur als gevolg van de schade door vrije radicalen kan leiden tot ziektes zoals kanker, diabetes, hart-en vaatziekten en diverse anderen. De specifieke niet-functionerende vrije radicalen verdediging en op het gebied van de aanval van de vrije radicalen van invloed op de aard van de ziekte die kan komen als gevolg.

Geavanceerde antioxidant systemen zijn duidelijk in het lichaam. Maar de anti-oxidant bescherming tegen de vrije radicalen kunnen worden overweldigende aan het lichaam. Zo kan intensieve sportbeoefening, stress en concurrentie zorgen dat het lichaam te lijden, tenzij antioxidant versterkt sportvoeding worden gebruikt om de toename van vrije radicalen te neutraliseren lasten.

Er zijn studies uitgevoerd dat de afgebeelde een vergelijking tussen marathon atleten die nam Glyconutritional sportvoeding en marathon atleten die dat niet deden. De Proceedings van de Fisher Institute for Medical Research meldde de bevindingen van dergelijke studies. Opvallend ongelijke patronen werden gezien in de bevindingen. Glyconutritional suppletie is ontdekt antioxidant bescherming tegen vrije radicalen versterken. Dus, zelfs na enkele dagen te rekenen vanaf de datum van de marathon, was het lichaam nog voldoende beschermd.

Echter, voor degenen die geen rekening Glyconutritional sportvoeding, was er een opgemerkt prevalentie van de schade van vrije radicalen belasting voor ongeveer vijf dagen. Dit werd verder tot uiting in het hogere aantal van de concentratie van vrije radicalen bijproducten consequent uitgescheiden door deze groep, in vergelijking met de andere groep. De overweging dat andere anti-oxidanten, met uitzondering van glyconutrition, genomen door deze onderwerpen moet ook rekening worden gehouden. Toch werden deze resultaten als geldig beschouwd.

Zo kunnen we aannemen dat de vrije radicalen lasten ervaren door het lichaam niet zal worden opgelost zonder het gebruik van Glyconutritional supplementen. De link tussen Glyconutritional sportvoeding en antioxidant bescherming wordt sterk ondersteund. Atleten kunnen veel baat hebben bij dit anti-oxidant bescherming, met name voor hun opleiding, stress management, concurrentie voorbereidingen en dieet beperkingen.

Het belang van Glyconutritional revolutie in sport en voeding is nog steeds begint te worden erkend. Meer onderzoeken worden momenteel uitgevoerd. Een nieuwe revolutie is in de winkel voor sportvoeding. Sportieve prestaties is ingesteld op een nieuw gezicht te zien zeer binnenkort.

Sportvoeding is een enorme industrie met de nadruk op de prestaties te optimaliseren. Uit de hand, kan ik denken van een flink aantal categorieën waarbij sportvoeding:

sportvoeding en training van het uithoudingsvermogen,

sportvoeding en speciale diëten in een verscheidenheid aan sporten,

sportvoeding voor hardlopen, joggen, wandelen, skiën, zwemmen

Er is zelfs Rocky Mountain sportvoeding

Tot nu toe, geen verrassingen, huh? Nou, hier is een voor jou. Wist je dat wanneer je intensief te oefenen u de vrije radicalen in je lichaam lasten te verhogen? Als je een serieuze sporter, moet je weten dat. Maar het echte nieuws is wat de wetenschap nu is uit te vinden over dat vrije radicalen last van jou. U moet aandacht worden besteed hier.

Plotseling, scheikunde krijgt echt persoonlijk. Iedereen van ons heeft, wat genoemd kan worden, onze anti-oxidant beschermende capaciteit. Dat betekent dat ons lichaam normaal anti-oxidanten te gebruiken om ons te beschermen tegen de schadelijke invloed van vrije radicalen.

Allereerst, wat zijn antioxidanten? Ze zijn moleculaire stoffen die vrije radicalen schade aan het lichaam te compenseren. Anti-oxidanten, "quench" vrije radicalen (bij gebrek aan een betere metafoor) het neutraliseren van de schadelijke effecten op de cellen van het lichaam.

Antioxidanten zijn te vinden in voedingsmiddelen, zoals veenbessen, groene thee en zelfs chocolade.

Antioxidanten zijn te vinden in vitamines zoals vitamine C en E.

Antioxidanten zijn te vinden in carotenoïden, zoals beta-caroteen.

Antioxidanten zijn te vinden in tal van stoffen die door het lichaam, zoals glutathion.

Antioxidanten zijn te vinden in vele kruiden en enzymen.

Het effect van antioxidanten wordt versterkt door glyconutrients om vrije radicalen in je lichaam te compenseren … en, als gevolg van uw sportieve inspanningen.

Antioxidant capaciteit moet worden voorzien in uw sportvoeding hebben gefaald of je zou kunnen worden "overvallen Peter om Paul te betalen" met uw training. Zoals u zult zien, zonder een glyconutrional aanwezigheid in uw sportvoeding, zal de gezonde winsten gemaakt door je fysieke trainingen worden gecompenseerd door je eigen vrije radicalen last.

Vrije radicalen zijn die chemische stoffen die een of meer ongepaarde elektronen, in staat om zelfstandig bestaan ​​te bevatten. Ze vormen in het lichaam als gevolg van een verscheidenheid aan redenen als uitlopers van cellulaire activiteit of als producten geïntroduceerd om het lichaam van de buitenkant.

Als een analogie, denk aan het runnen van een auto motor als de cellulaire productie en de emissies van auto''s een de productie van vrije radicalen. De motor produceert producten die niet kunnen blijven in de auto zonder verdere schade. Ze moeten gewoon worden geneutraliseerd en verwijderd.

Vrije radicalen vorm en schade veroorzaken door het laten reageren met veel stoffen in je lichaam. Er wordt geschat dat omhoog van 200.000 vrije radicalen aanslagen dagelijks voorkomen in ons lichaam.

Als schade door vrije radicalen is gedaan, kan het lichaam te verwijderen van de verbindingen gevormd door zijn cellulaire reparatie systeem. Echter, als het lichaam niet kan omgaan met de vrije radicalen (met anti-oxidanten bijvoorbeeld), noch de verbindingen te verwijderen, dan ziekte kan het gevolg zijn.

In tegenstelling tot de gangbare mening, geen vrije radicalen niet circuleren door het hele lichaam. De halfwaardetijd van de meeste vrije radicalen varieert in een bereik van een paar nanoseconden tot ongeveer 7 seconden duren. Dat betekent dat ze zullen reageren in de "buurt" (een paar Angstrom of microns in de buurt waar de toename van vrije radicalen ontstaan) … organen, bindweefsel, bloedsomloop of zenuwweefsel, bot-of lymfatische materiaal worden alle kandidaten voor de vrije radicalen.

Waar ze vormen, zullen ze schade aan de omliggende gebieden, tenzij verhinderd door het lichaam … Dus het lichaam niet de luxe hebben van slechts een afstand van filtering geen bloedsomloop vloeistoffen om de vrije radicalen te vinden. Het lichaam van defensie-systemen moeten worden … tja … redelijk alomtegenwoordig om de effecten van vrije radicalen te neutraliseren. De antioxidant beschermende systeem moet gezond zijn.

Omdat ze zijn zeer reactieve stoffen, reageren ze met allerlei mobiele elementen gemakkelijk. , Maar als ze reageren met je lichaam cellen, kunnen ze schade veroorzaken aan de cellen en zelfs doden. Vaak kan de schade door vrije radicalen genoeg Wijzig de cellulaire structuur te veroorzaken ziekte zoals kanker, diabetes, artritis, hart-en vaatziekten en tal van anderen.

Het type van de ziekte die zich voordoet is afhankelijk van welke van de vrije radicalen afweer in het lichaam niet goed functioneren en waar de vrije radicalen aanvallen optreden.

Het lichaam heeft behoorlijk geavanceerde antioxidant systemen. Maar het lichaam kan in zijn anti-oxidant bescherming te krijgen overweldigd tegen een dergelijke vrije radicalen …

Inderdaad, tenzij antioxidant versterkt sportvoeding (met glyconutrients) worden gebruikt om de verhoogde vrije radicalen belasting te compenseren, zal het lichaam te lijden als gevolg van intensieve sportbeoefening, stress en concurrentie.

Glyconutrients van vitaal belang voor sportvoeding

Vergelijkende studies marathonlopers die wel en geen rekening Glyconutritional sportvoeding supplementen werden ondernomen. De resultaten werden gemeld door de Proceedings van de Fisher Institute voor medisch onderzoek. De resultaten "opvallend verschillende patronen laten zien." Antioxidant bescherming bleek te krachtig worden versterkt tegen vrije radicalen met Glyconutritional suppletie. Zo werd het lichaam beschermd gedurende enkele dagen na de marathon.

Echter, wanneer Glyconutritional sportvoeding niet werd gebruikt, de schadelijke effecten van de vrije radicalen last leek te blijven in het lichaam voor ongeveer vijf dagen. Dus het onderwerp "consequent hogere concentraties van vrije radicalen bijproducten … uitgescheiden" in vergelijking met die van de Glyconutritional onderwerp. Benadrukt moet worden dat de bestudeerde het onderwerp was het nemen van andere antioxidanten echter niet glyconutrition. Ondanks dit feit werden de hierboven aangehaalde resultaten.

Dat is een ander manier om te zeggen dat wanneer Glyconutritional supplementen niet werden gebruikt, de vrije radicaal belasting op het lichaam niet werd opgeheven. Antioxidant bescherming lijkt te zijn (aanzienlijk) versterkt met Glyconutritional sportvoeding. Zoals antioxidant bescherming lijkt te zijn van het voordeel voor sporters algemeen, met inbegrip van opleiding, stress, concurrentie en voeding kwesties.

De glyconutrional revolutie in sportvoeding en therapie is nog maar net begonnen. Meer studies worden gedaan. Meer resultaten komen in verband met het vrije radicalen en de capaciteit van de glyconutrients te stimuleren antioxidant invloed tegen vrije radicalen. Gids Voor Diabetes Voeding Meest populaire artikelen in laatste zeven dagen: Basis Handleiding Voor Optimale Sportvoeding

Met Behulp Van Een Optimale Sportvoeding

Gezonde Voeding Te Maken Gezonde Mensen

Gezond Eten Tips Die U Moet Volgen

Tot Vaststelling Van Een Gezond Dieet

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*