Aqua Disiac – Parfum met feromonen, adviezen, opmerkingen, prijs, waar te kopen,

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

“Omdat tien meisjes statistieken negen jongens.” – zo zong de heldin van de beroemde film “The Girls”. Sinds de release van de film op groot scherm, is de situatie weinig veranderd. Vrouwen besteden tienduizenden dollars in schoonheidssalons en de departementen van cosmetica en parfums om de blik van “The One” te trekken en om liefde en geluk familie tegen elke prijs te vinden.

Maar veel mannen last van een gebrek aan aandacht van het andere geslacht en willen om positieve feedback te horen. Medewerkers van het parfum bedrijven beweren dat ze deze problemen op te lossen alleen maar om parfum met feromonen, zoals Aqua Disiac gebruiken, en het probleem zal verdwijnen. Maar is het echt? Probeer te begrijpen waarom, lees de instructies en de recensies, weet dat de prijs per fles.

perceptie van geur is een van de fundamentele menselijke driften

Dat bepaalde geurstoffen invloed op het gedrag, wist lang geleden. Het beroemde boek van de Duitse schrijver Patrick Suskind “Perfume”, uitgebracht in 1985, toont duidelijk aan hoe geur haat, boosheid, doordrenkt met romantiek liefde, of oncontroleerbare lust kan oproepen. Voor een lange tijd was dit alleen door de verbeelding van de toneelschrijver en alleen in de late jaren 1990 beschouwd – begin 2000-er jaren in medische tijdschriften gepubliceerd over biologisch actieve stoffen, en de structuur is vergelijkbaar met hormonen die het tegenovergestelde geslacht aan te trekken. Deze verbindingen worden genoemd “feromonen” of “lokstoffen”.

Het bestaan ​​van hormoon-achtige geurende stoffen ongetwijfeld bewezen de vertegenwoordigers van de wereld van insecten en zoogdieren. Maar wetenschappers zijn nog steeds ruzie, extracten en interpreteert zulke vluchtige stoffen. Om de theorie hield een eenvoudige enquête bevestigen. De veranderingen in de hersenen na inhalatie van een van de verbindingen zijn opgenomen met speciale apparaten. Het experiment bleek dat in het proces van herkenning en analyse van geur betrokken zijn, niet alleen op het gebied van het zenuwstelsel verantwoordelijk is voor de bewuste reactie, maar ook het limbisch systeem dat het onderbewustzijn beïnvloeden. Dit hielp om uit te leggen waarom, voelde hij een soort aromatische nota, sommige mensen duidelijk herinner me de situatie met betrekking tot het.

Verdere studies toegestaan ​​om eerst het lokstoffen, die deel uitmaken van de geur van parfum Life Sexy zijn te identificeren. Het is de afbraakproducten van testosteron en andere geslachtshormonen, zoals androstenon., Androstenol en verwante samenstelling van de verbinding. Het is opmerkelijk dat tijdens het experiment, vrouwen de voorkeur om te zitten in de stoel behandeld met het mengsel van deze stoffen, en mannen uit alle foto’s van de dames uitgekozen die zijn behandeld met synthetische feromonen. Bovendien zijn deze verbindingen niet ruiken, de geur wordt waargenomen op een onbewust niveau en in de parfumcompositie parfum ze voeg een aanraking van sensualiteit en erotiek.

Spirits invloed op de libido van een persoon.

Effect op het onderbewustzijn -? Waarheid of fictie

Het verzamelen van vrouwen en mannen geuren Aqua Disiac presenteert bijna vier dozijn verschillende opties, maar het herhalen van de populaire parfum merk. De meest populaire is de geur van No. 15 Lacoste. Vanuit een grote verscheidenheid, zal elke koper van een mannelijk en vrouwelijk parfum Aqua Disiac smaak te kiezen.

Manual (annotatie naar Aqua Disiac) zegt dat prachtige geur van garanties aandacht van het andere geslacht, de ongrijpbare vibes van feromonen veroorzaken seksuele aantrekkingskracht, het begin van de relatie tot uiting in de vorm van flirten, uitnodigingen voor een date, je wilt om me mee naar huis nemen. En op basis van feedback van de ontwikkelaar, close-up werking van hormonen parfum Aqua Disiac geopenbaard aan de vol, wat de wens van geslacht verder versterkt.

Maar nu, veel fabrikanten bieden producten die feromonen bevatten. Wat is het voordeel van Aqua Disiac?

  • De aantrekkelijke prachtige verpakking zwarte kleur of schaduw van een zee golf.
  • geurbestendig, volledig identiek aan de producten van bekende merken.
  • Voordelig, fles met ijzerbal, een uniforme toepassing van het parfum olieachtige mengsel op de huid.
  • De geringe omvang van de fles, het wordt geplaatst in een kleine dames clutch of heren portemonnee.
  • Lage prijs vastgemaakt Life Sexy Wild Musk in zijn prijssegment. Flavored vloeistof hoeft niet advertentie en is gemaakt van natuurlijke etherische oliën (zie “gebruiksaanwijzing Aqua Disiac), die een hoge kwaliteit in combinatie met een lage prijs garandeert.
  • Schroef kap die langdurig gebruik parfum maakt.

De constante aandacht van het andere geslacht transformeert een persoon. Volgens psychologen, concentreer feromonen Aqua Disiac verhoogt het gevoel van eigenwaarde, zelfvertrouwen, verbetert de stemming, verlicht depressie, helpt hen om te ontspannen. In de ogen is er een lichte, inherent alleen de liefde mensen die zich in een constante staat van seksuele opwinding.

Parfums hebben een sterke geur, identiek aan de producten van bekende merken.

Meer informatie

Om parfum gewoon gebruik, en dit wordt bevestigd door de beoordelingen en discussiefora. In een normale werkdag ze worden toegepast op de huid achter de oren en nek. Maar voordat een datum of een partij moet ruiken en pols. Maar het schone geslacht handboek adviseert om parfum een ​​vrouwen te gebruiken met feromonen Aqua Disiac Wild Musk op de huid van het schaambeen. Degenen die het parfum gebruikt, zegt dat de geur is zeer duurzaam en duurt minstens een halve dag. Kleren aangename geur:

  • duurt enkele dagen.
  • Laat geen resten.

Om het parfum samenstelling van de Musk Wild Aqua Disiac kopen op elk cosmetica winkel of via internet besteld. De onbetwiste kwaliteit van de producten wordt bewezen door het feit dat de productie op basis van de gesloten naamloze vennootschap “Scientific-productie Association ‘Khimsintez’, Moskou. Voor overzichten wordt uitgevoerd, parfum met feromonen Aqua Disiac heeft een complete overeenkomst met de bekende producten uit dezelfde collectie, duurt een lange tijd op het lichaam en de kleding en verandert niet tijdens langdurige opslag, en wordt verkocht tegen een prijs van 400 … bewijs daarvan zijn de vele reacties van dankbare klanten.