Atopische Spojówka I Hornsitis

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Atopische conjunctivitis en corneitis treffen vooral patiënten met atopische dermatitis (geschat wordt dat dit probleem zelfs bij tientallen procenten van mensen met deze huidaandoening kan voorkomen). Het mechanisme dat verantwoordelijk is voor veranderingen in het oog en klinische aandoeningen is niet volledig begrepen.

Symptomen van atopische conjunctivitis

Atopische conjunctivitis en hoornvliesontsteking manifesteren zich door jeukende oogleden en conjunctiva, tranen, bovendien wordt mucosale secretie waargenomen, conjunctiva is verstopt en oedemateus. Patiënten melden fotofobie en het gevoel van droogte en verbranding van de ogen. Rond de oogbollen bevinden zich huidlaesies en Trantas-vlekken, die ook worden waargenomen in gevallen van veer conjunctivitis en hoornvliesontsteking.

Behandeling van atopische conjunctivitis

Behandeling van atopische conjunctivitis wordt geleverd door oogartsen, de diagrammen zijn vergelijkbaar met die van andere allergische oogziekten. Er kunnen zich complicaties ontwikkelen, met name bacteriële en virale infecties van de ogen, schimmelinfecties in deze gebieden en het netvlies kan loslaten, en in het geval van onjuiste behandeling, kunnen patiënten een permanente visuele handicap ervaren.
Mariusz Kłos

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 134 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*