Atrioventriculaire dissociatie

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Atrioventriculaire stoornis is een aandoening van de atriale en ventriculaire functie ondanks de afwezigheid van een organisch atrioventriculair blok.

Atrioventriculaire dissociatie bestaat uit het verschijnen van een ectopisch medium in de atrioventriculaire knoop of ventrikels met een iets sneller ritme dan in de sinusknoop. Als resultaat worden de kamers gestimuleerd vanuit de sinusknoop of ectopisch medium afhankelijk van hun prikkelbaarheid.
Zhaneta Malec

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 133 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*