Chemische longontsteking

Chemische longontsteking wordt veroorzaakt door het binnendringen van chemische stoffen in het licht van kleine bronchiën en longblaasjes. Meestal wordt chemische longontsteking veroorzaakt door het binnendringen van longlicht uit de eigen maaginhoud - het zogenaamde "maaglampje". verstikkende longontsteking. Het irriterende effect is onmiddellijk of kan resulteren in langdurige rotting, wat leidt tot ernstige bacteriële pneumonie. Daarom is de prognose van de ziekte zeer ernstig, en al in de eerste fase van de ziekte zijn er doden.

Typen chemische longontsteking

Het begin van acute pneumonie (syndroom van Mendelssohn) wordt veroorzaakt door de onmiddellijke reactie van zoutzuur in de longblaasjes en interstitiële weefsels op de penetratie van maaginhoud in de longen, gevolgd door een bacteriële infectie veroorzaakt door het nitschingsproces van voedsel uit de maag. . Dit type chemische longontsteking is de meest voorkomende en treft vooral postoperatieve maagspoeling die het bewustzijn heeft verloren of is gereanimeerd.

Lipidenpneumonie wordt meestal veroorzaakt door langdurig gebruik van laxeermiddelen op basis van oliën of vette neusdruppels. Bij dit type ontsteking ontwikkelt het interstitiële weefsel van de longen zich tot inflammatoire vetkorrels.

Giftige longontsteking veroorzaakt door inademing van dampen of gassen of door verdovende middelen die giftig zijn voor de ademhalingswegen. Het betreft voornamelijk vergiftigingen van professioneel verbonden personen of personen die verslaafd zijn aan inhalatiemedicijnen.

Symptomen van chemische longontsteking

Symptomen van vraatzuignontastomie zijn:
- cyanose,
- tachycardie,
- bilaterale vernauwingen, voornamelijk aan de basis van de longen,
- de latere symptomen zijn koorts, hoesten.

Behandeling van chemische longontsteking

Behandeling van chemische pneumonie bestaat uit het intuberen van de patiënt en het extraheren van de verbrijzelde inhoud van de maag. De patiënt wordt onderworpen aan zuurstoftherapie en antibiotica met een breed werkingsveld worden toegediend.

Chemische pneumonie preventie

De preventie van vraatzuchtige pneumonie is gebaseerd op het verstandige gebruik van medicatie door patiënten met gestoorde reflexen om de laterale positie van de patiënt te slikken, b.v. door een arts of een apotheker. bewusteloos en op het profylactische gebruik van antibiotica met een breed scala van effecten, in het bijzonder op anaëroben, b.v. Penicillines .
Zhaneta Malec

Opmerkingen Chemische pneumonie

kan worden gekocht van 24-02-2001 16:50

De hoest is nog steeds aan de gang, ik hoest nog steeds. Ik zou eraan willen toevoegen dat ik geen sigaretten rook. Kunt u mij vertellen welke tests moeten worden uitgevoerd?

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 133 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*