Crosswise en longitudinale vaginale schotten

De transversale vaginale septums bevinden zich meestal in het bovenste en middelste deel van het orgel. Het nadeel kan totaal zijn (in welk geval de partities het vaginalicht afsluiten) of gedeeltelijk (met verschillende graden van reductie van het orgellicht).

De gedeeltelijke septums bevinden zich meestal in het bovenste gedeelte van de vagina en het volledige septum bevindt zich in het onderste deel van het orgel. Deze vaginale defecten kunnen normale geslachtsgemeenschap moeilijk of onmogelijk maken. De gedeeltelijke wanden lopen vaak asymptomatisch omdat de vaginale opening in het midden voldoende is voor menstruatiebloed en vaginale afscheiding.

In het geval van totale partities of overmatige groei van het hymen-membraan, manifesteert het klinische beloop zich door een gebrek aan menstruatie en bloedophoping boven het septumniveau, waardoor een beeld ontstaat van stilstaand hematoom. Een afwijking in de vorm van een overgroei van de hymenoptera komt vaker voor dan een transversale vaginale septum.

Het diagnostische proces houdt verband met het optreden van cyclische en toenemende pijn elke maand bij meisjes met goed ontwikkelde secundaire geslachtskenmerken, de afwezigheid van menstruatie (in het geval van hymenoptera-overgroei of de aanwezigheid van totale dwarse septums binnen de vagina-structuur).

Pijn is geassocieerd met de ophoping van grotere en grotere volumes bloed in de vagina, later ook in de baarmoederholte. Ten tweede ontwikkelt zich een gevoel van druk op urine en urineretentie, wat wordt veroorzaakt door de druk van pathologische massa's op de urinewegen.

Bekken echografie bevestigt de aanwezigheid van congestieve hematomen. Vóór seksuele adolescentie kan de aanwezigheid van een begroeiing van het hymen-membraan (of van een volledig transversaal vaginaal septum) ervoor zorgen dat het slijm zich ophoopt in de vagina zelf als gevolg van de sluiting van zijn drainagekanaal.

De behandeling van het defect is operationeel en als slechts gedeeltelijke dwarsschotten aanwezig zijn, worden de procedures alleen uitgevoerd in het geval van vrouwen die pijn melden tijdens de geslachtsgemeenschap.

Longitudinale vaginale baffles

Het is vaak het geval dat er een vaginaal defect is dat bestaat uit een longitudinaal septum in de vagina met baarmoederdefecten, meestal een tweezijdige baarmoeder, een verdeelde baarmoeder of een dubbele baarmoeder. Een longitudinaal schot dat geen enkel klinisch teken vertoont, mag niet worden behandeld.

De indicatie voor het overschrijden van de scheidingswand is de aanwezigheid van pijn tijdens geslachtsgemeenschap (dyspareunie), sluiting van de permeabiliteit of veronderstelling dat de geboorte moeilijk kan zijn vanwege de aanwezigheid van een longitudinaal vaginaal septum.
Mariusz Kłos

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 133 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*