de eeuw die op de 4e plaats moet worden geplaatst

Ongedeeld

Veel mannen willen de lengte van hun penis vergroten, omdat ze weten dat vrouwen meer plezier krijgen. Degenen die geleid worden om productverbeteringen aan te brengen of willen proberen, vragen zich af over XtraSize en de resultaten. Laten we eens kijken wat XtraSize voor u kan betekenen.

Werkt het product voor Penis Grootte?

Velen hebben XtraSize gebruikt en sommige resultaten zien, maar niet de 3 inch geclaimd door het product. Sommigen hebben gezien wat 1-2 duim van groei gezien na het nemen van XtraSize. De resultaten zeggen dat het lang meegaat.

Ze zeggen dat als je eenmaal op een plateau in hun grootte bent aangekomen, ze niet meer groeien en je de dosis van XtraSize kunt opklimmen. Deze pillen zijn allemaal natuurlijk, dus dat is zeker positief. XtraSize werkt, recensies, meningen, forum, Spanje.

De Formule en Ingrediënten

Wat XtraSize maakt, zijn de natuurlijke ingrediënten die er samen voor zorgen dat het product groter wordt. De ingrediënten van het product zijn als volgt:

Horny Goat onkruid - Dit bekend om libido te verhogen en seksuele disfunctie te verbeteren

MACA - Dit poeder regelt hormoonniveaus die seksueel verlangen verhogen

Zaag Palmetto - Dit is bekend als een afrodisiacum en stimuleert seksuele energie

Polypodium Vulgare - Dit is het geheime ingrediënt in het product dat wordt gezegd om penisgroei te veroorzaken

Dit zijn de belangrijkste ingrediënten in het product, maar er zijn er ook andere zoals: L-Arginine, Blueberry,

L-Carnitine Fumarato, Murira Puama, Maca Tuber en pompoen.

XtraSize Side Effects werkt, recensies, Spanje, forum.

Er zijn geen ernstige bijwerkingen met dit product omdat het allemaal natuurlijk is, maar er kunnen wel enkele problemen zijn. Aangezien het product de bloeddoorstroming verhoogt, is dit niet goed voor mensen met hartproblemen.

Als u allergieën hebt, kunt u door het product worden beïnvloed. Sommige individuen kunnen hoofdpijn hebben bij het nemen van XtraSize. Als u momenteel aandoeningen zoals hoge bloeddruk hebt, raadpleeg dan een arts voordat u dit product inneemt.

Er zijn geen wetenschappelijke studies gepubliceerd waaruit blijkt hoe goed dit product werkt. Dat zegt 3,"groei, maar de website zegt tot 30% groei. Gemiddeld, kunt u een 1-2? groei in uw penis verwachten na het nemen van dit product. De 1-2? groei komt van getuigenissen over het XtraSize product.

Het is bekend dat er slechts een paar centimeter meer toegevoegd kan worden om meer plezier toe te voegen dan een vrouw. Hoewel er geen wetenschappelijke studie is die moet worden opgenomen, is er een geld terug garantie als je het gevoel hebt dat de pillen niet voor jou werken.

Vergelijking van Extra Male en XtraSize commentaren, samenstelling, ingrediënten, hoe te nemen.

Moet ik XtraSize of Extra Male kopen?

Dit is een moeilijke vraag om duidelijk te beantwoorden, aangezien beide producten zeer goed werken voor mannelijke verbetering. Hier zijn enkele punten die u in gedachten moet houden bij het overwegen van deze producten te kopen.

Penis Groei

Met XtraSize zeggen ze dat ik 1-3 kon winnen in penisgrootte. Met Extra Male groeit het aantal mannetjes met ongeveer 0,8 tot 2,6."De groei van de Extra Male maat is iets nauwkeuriger.

Garantie

Er is een garantie bij XtraSize, maar er is geen duidelijke definitie van de exacte garantie. Er is een 60 dagen geld terug-garantie met Male Extra.

De Ingredients XtraSize Commentaar, Compositie, Ingrediënten, Hoe het te nemen.

Beide producten hebben een zekere overlapping in ingrediënten. Bij Extra Male zijn er meer details over de ingrediënten inbegrepen, terwijl bij XtraSize er niet veel details zijn.

XtraSize resultaten na het nemen van XtraSize na het nemen van de producten bijwerkingen, contra-indicaties, doet verkeerd.

Beide producten beweren na drie maanden resultaat te geven en een blijvende penisgroei te bereiken.

Uitgevoerde studies

Extra Male heeft studies die het product en de ingrediënten die gebruikt worden in de formule van Extra Mann heeft.

Beide producten zijn volkomen natuurlijk en moeten voor de beoogde resultaten gedurende dezelfde periode worden gebruikt.

Veel mensen net als een of beide van deze producten, dus er is hier geen duidelijke winnaar in welke van deze producten de beste is. U wilt het product uitproberen en kijken of het werkt voor u en uw individuele behoeften.

Pros van XtraSize bijwerkingen, contra-indicaties, doet verkeerd.

Kan de grootte van de penis met 3 vergroten?

Ingrediënten werken als afrodisiacum

Geen bijwerkingen van natuurlijke ingrediënten

Bedrijfsgeld terug garantie

De Cons

Er zijn geen belangrijke studies ter onderbouwing van beweringen

U kunt het geld alleen gebruiken voor ongeopende flessen met geld terug garantie geld

Geen echte feedback op lange termijn

U moet pillen nemen als onderhoud

Geen

%name de eeuw die op de 4e plaats moet worden geplaatst

Xtrasize

Bestel vandaag en krijg een gratis zending en een tevredenheidsgarantie.

50% Alleen vandaag!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*