Gedopte vis Wrocław I Jeżasta

Ingeboren en gedopte vissen zijn klinische vormen van gegeneraliseerde genodermatoses die optreden bij excessieve keratose van de epidermis. De ziekten zijn genetisch geconditioneerd en hebben verschillende intensiteit van ziektesymptomen.

De aangeboren vorm van de congenitale en gedopte vis leidt vaak tot de dood bij de geboorte en kan doorgaan met intense neurologische en mentale symptomen, terwijl de visschil op de huid van een egel lijkt.

Symptomen van aangeboren en donzige vissenschubben

Symptomen van aangeboren en donzige vissenschubben komen al voor bij de geboorte of verschijnen in de eerste maanden van het leven. In het geval van afwijkingen aan de egel wordt het hele huidoppervlak aangetast, inclusief buigingen en huidplooien (soms domineren de veranderingen in deze gebieden). Het ziekteproces beïnvloedt ook de palm- en voetoppervlakken.

Onder gegeneraliseerde hedgehog-laesies verschijnen periodiek blaren, later in het leven zijn ze minder talrijk of komen ze helemaal niet voor. Bovendien manifesteert de variëteit - foetale schilvissen - zichzelf met versterkte vervormingen die al aanwezig waren tijdens de bevalling.

De foetussen zijn eentonig (anatomische afwijkingen beïnvloeden de natuurlijke openingen van het lichaam, de vernietiging van tweekleppige weekdieren, onderontwikkeling van de ledematen) en kunnen niet overleven. De ziekten kunnen gepaard gaan met verschillende symptomen van het zenuwstelsel en er worden ook psychische stoornissen waargenomen.

Erkenning van aangeboren en donzige vissenschubben

Het is niet moeilijk om aangeboren en overwinterende vissenschubben te identificeren. De aanwezigheid van typische huidlaesies tijdens de perinatale periode of enkele maanden na de geboorte geeft duidelijk de diagnose aan.

Alleen verworven kafvis, die kan worden geassocieerd met algemene vernietiging van het lichaam tijdens inwendige orgaan- of lymfoomkanker, moet bij de differentiatie in aanmerking worden genomen.

Behandeling van aangeboren en overwinterende vissenschubben

Therapie van congenitale en hyaluronische vissenschubben wordt in het algemeen of lokaal uitgevoerd. Aromatische retinoïden worden gebruikt bij orale preparaten. In de bubbelvorm worden kleine doses glucocorticosteroïden aanbevolen totdat het bubbelzaaien stopt.

Salicylzuur of ureum zalven worden gebruikt bij de lokale behandeling van aangeboren en gedopte vissen, en bubble zalven worden gebruikt met crèmes en steroïde aërosolen.
Mariusz Kłos

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 134 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*