Golf van zichtassemblage

Cervical sinus syndrome (Syndrome sinus carotici) is een ziekte waarbij een overgevoelige cervicale sinus (cervicale sinus) de nervus vagus stimuleert. De zenuw wordt gestimuleerd door een reflex van de cervicale sinustak (ramus sinus carotici), zelfs met lichte druk.

Onder invloed van de druk van de cervicale sinus treden duizeligheid of flauwvallen op als gevolg van hersenhypoxie, veroorzaakt door de afgifte van de hartfrequentie, sinusremming of een verlaging van de bloeddruk.

Cervicale sinus syndroom komt voor bij gezonde mensen, hoewel het veel vaker voorkomt bij patiënten met Nadciśnienie Tętnicze en arteriosclerose. Het kan worden veroorzaakt door de kop zijwaarts te draaien (druk van de extra nekrib, stijve kraag van het shirt of de nek tumor) of door een verhoging van de bloeddruk in de cervicale slagader tijdens hoesten of oefening.

Erkenning van het cervicale sinus syndroom

Het cervicale sinus syndroom wordt meestal gediagnosticeerd door op de cervicale sinus te drukken en de symptomen te observeren. De diagnose vereist de uitsluiting van het Morgagni-Adams-Stokes-syndroom, epilepsie, bloedonderdiagnose en vasculaire collaps.

Behandeling van het cervicale sinus syndroom

Het is meestal voldoende om de patiënt te informeren over de oorzaken van de aanslagen. De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van parasympathische geneesmiddelen (atropine) of geneesmiddelen die het adrenerge systeem stimuleren. In ernstige gevallen moet de cervicale sinus worden hersteld of moet een pacemaker worden geïmplanteerd.
Zhaneta Malec

Opmerkingen Cervical sinus syndrome

monika | 2009-01-10 21:27

Ik heb een ongebruikelijk probleem met mijn uitstrijkje wanneer ik 27 jaar oud ben en ik heb een bilaterale cervicale teticus-infectie gevonden. Moeder stierf aan Mozgous Tetiac. Drie jaar geleden werden de eerste symptomen met hoge bloeddruk 180 en occipitale pijn waargenomen. welke tests moeten worden uitgevoerd. wat doe je nog meer om het te genezen en te voorkomen?

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 133 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*