GROEN GROEN COFFEE: Heeft het bijwerkingen?

U hebt online gezocht naar de uitdrukking groene koffie bijwerkingen bij Google omdat u wilt weten of de eigenschappen van groene koffie contra-indicaties hebben om af te slanken. Maar je hebt wel een weddenschap gezien op de groene koffie van Dr. OZ en je wilt meer weten. U landde op de juiste plaats.

In deze gids vindt u alles wat u moet weten om te zien of de groene koffie echt werkt, of er contra-indicaties zijn of dat het gewoon een hoax is om geld weg te gooien.

Als u deze korte handleiding hebt gelezen, krijgt u een beter inzicht in de voordelen en eigenschappen van groene koffie, of groene koffie u echt gewicht verliest, wanneer en hoe u het opneemt en zelfs de meningen en recensies op het web.

Bent u klaar om meer te leren? Nou, klik dan hieronder en kom meer te weten over deze uitgebreide gids voor groene koffie, waardoor je gewicht verliest.

Ondertussen begrijpen we beter waar groene koffie voor en voor staat: het is een mix van verschillende soorten koffie. Het is een koffie die rauwe koffie wordt genoemd, d. w. z. koffie die niet door het brandproces is gegaan.

Door dit gebrek aan roosteren behouden de bonen van deze koffie meestal hun groene kleur in plaats van het klassieke bruin.  Afgezien van de kleur, wat groene koffie anders maakt dan andere, is de kwantiteit en kwaliteit van cafeïne. In groene koffie is er in feite minder cafeïne en is er een verband met chlorogeenzuur.

Chloorhoudend zuur komt voor in ongebrande groene koffiebonen. Zoals in dit artikel al is besproken, vernietigt het branden van koffiebonen de meeste voordelen van deze natuurlijke stof. Deze stof wordt grotendeels vernietigd en daarom is het niet mogelijk om dezelfde voordelen te verkrijgen door koffie te drinken.

Chloorhoudend zuur is de antioxidant die aanwezig is in ruwe groene koffie, wat helpt om het lichaamsgewicht te verminderen. Dit is de conclusie van Dr. Loe Vinson, chemie Universiteit van Scranton. Meer in het bijzonder heeft onderzoek aangetoond dat deze antioxidant helpt het cholesterolgehalte te verlagen en de glucosetolerantie te verbeteren.

In 2013 presenteerde Dr. Vinson dit onderzoek naar de voordelen van chlorogeenzuur en Green Coffe Pure tijdens de bijeenkomst van de American Chemical Society (het belangrijkste wetenschappelijke bedrijf ter wereld).

Nu u de groene koffie kent, ontdekken we enkele van de belangrijkste eigenschappen. Dit zijn de voordelen die groene koffie met zich meebrengt, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek:

Helpt vetabsorptie. Natuurlijk is het niet genoeg om groene koffie te gebruiken om een paar kilo af te slanken, maar je moet ook een juist dieet volgen. Denk niet dat er wonderbaarlijke remedies zijn die je gewicht verliezen zonder inspanning en zonder lichamelijke activiteit. Groene koffie is een goede hulp, maar is ook geïntegreerd in een gezonde voeding.

Houdt uw bloedglucose laag. Chloorhoudend zuur vermindert de vorming van glycogeen in de bloedbaan. Bovendien zorgt dezelfde koffie ervoor dat de hoeveelheid suikers die in de darm geabsorbeerd wordt, afneemt. Dus voor degenen die diabetes hebben, is dit goed nieuws.

Ja, de groene koffie af te slanken werkt.  Laat de groene koffie je echt afslanken? Dit is een echte twijfel wanneer we onze portemonnee moeten krijgen om dit voedingssupplement te kopen.

Groene koffie werkt omdat het de opname van suikers in de darm vermindert. Zoals ik al heb gezegd, is het nuttig om insulineschommelingen te beperken. Maar wat zijn deze bloedsuikerpieken? Bent u aanwezig als u honger heeft, een croissant eet met room of een product met veel enkelvoudige koolhydraten en na een half uur nog meer honger krijgt en weer zoet wilt zijn? Word je handen beven en als je niet iets onder je tanden zet, eet je dan ook een stuk hout?

Dit dwangmatige en ongebreidelde honger-effect, dat vervolgens snel leidt tot vetmesten, is het resultaat van de bloedsuikerspiegel die als een spintop op en neer gaat. Om het vetmesten te vermijden en ook om langzaam, constant en permanent af te slanken moet de insulinepiek worden vermeden. Dit doel bereiken is gemakkelijker als je de groene koffie of beter neemt, de groene koffie in capsules omdat het deze plotselinge veranderingen nivelleert en de bloedsuikerspiegel laag houdt.

Groene koffie werkt ook omdat het de stofwisseling versnelt, d. w. z. de verwijdering van vetten wordt versneld. Daarom wordt dit kostbare proces van afslanken juist door de eigenschappen van chlorogeenzuur en cafeïne zelf gegeven.

Tot slot, last but not least, is het voordeel van het afslanken van groene koffie een grotere energie-efficiëntie, die het mogelijk maakt om het dieet beter te verdragen en de resultaten te verbeteren.

Kunnen we spreken over een dieet van groene koffie? Waarom niet, op voorwaarde dat dit voedingssupplement niet wordt gebruikt zonder een uitgebalanceerd dieet te volgen, misschien met een deskundige voedingsdeskundige die het volgt en gematigde lichaamsbeweging in verband brengt met het gecontroleerde dieet.

Er zijn geen bijwerkingen gerelateerd aan

%name GROEN GROEN COFFEE: Heeft het bijwerkingen?

Green Coffee 5K

Bestel vandaag en krijg een gratis zending en een tevredenheidsgarantie.

50% Alleen vandaag!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*