Groen koffie-extract – overzicht

Nu is de tijd voor een andere herziening van het gewichtsverlies supplement. Ik heb het ongeveer 5 maanden geleden gebruikt, maar toch besloot ik mijn mening erover te delen. Ik denk hierbij aan Green Coffee 5K (voorheen Green Coffee Extract), een product waarvan de potentie verondersteld werd groene koffie extract te zijn. Is het effectief gebleken? Antwoord onder.........

Tot voor kort werd koffie alleen geassocieerd met een stimulerende drank. Daarom was ik zeer verbaasd over het bestaan van iets als groene koffie, vooral omdat ik alleen zwart/bruine en zwarte korrels voor mijn ogen had.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat groene koffie een afslankende werking heeft omdat het het proces van het verbranden van vetweefsel ondersteunt. Dit alles dankzij chlorogeenzuur. Het is niet aanwezig in zwarte bonen, omdat het tijdens het koffiebrandingsproces "vernietigd" wordt. Chlorogeenzuur alleen al is verantwoordelijk voor het beperken van postprandiale verhoging van de bloedsuikerspiegels. Het vermindert de eetlust voor wolven, die u vaak kunt ontmoeten na het eten van een eenvoudige koolhydraten rijke maaltijd.

Ik heb zelfs geen plek gevonden waar ik groene koffiebonen kon krijgen. Maar ik denk dat ik hun smaak niet zou waarderen, want het zou taart zijn (dus ik vervloek ze door deze woorden te schrijven). Ik vond echter iets beters, namelijk een voedingssupplement. En het was op zijn voorbeeld dat ik besloot om de prachtige kracht van groene koffie te testen.

Green Coffee 5K koos ik vooral omdat ze in de promotie waren en ik heb al gehoord over deze producent. De prijs zelf is misschien niet de laagste prijs, maar het is voor mij geen nadeel om mijn aankoop op te geven.

Een verpakking bevat tot 60 tabletten, terwijl de behandeling zelf 1 maand in beslag neemt. Omdat u gemakkelijk kunt tellen, moet u dagelijks 2 tabletten innemen. Hoewel ik 5 maaltijden per dag at, slikte ik wel voor de hoofdmaaltijd.

Groene koffietabletten van 5K (voorheen Groene Koffie-extract) bevatten 500 mg groene koffie-extract, een extract van 10:1, dat de facto 5000 mg extract is. Andere in de handel verkrijgbare preparaten bevatten aanzienlijk minder (gemiddeld 400 mg).

Omdat ik weet dat er geen afslanktabletten zijn die het lichaamsgewicht moeiteloos verminderen, probeerde ik elke dag rationeel te eten. Ik beperkte snoepjes (maar ik kon niet altijd stoppen), ik eette niets gefrituurd - alleen gekookt en gebakken. Omdat de grootte van mijn maaltijden niet afnam. Daarnaast begon ik te oefenen. Slechts 2 keer per week - Ik fietste vroeger stilstaand en liep op de aerobics. Dat is eigenlijk zo veel van mijn werk.

Nou, het is tijd om over te gaan op de effecten, want je bent er waarschijnlijk het meest in geïnteresseerd. Eerlijk gezegd had ik niet veel verwacht, maar ik was positief verrast. In de eerste week van het innemen van de tabletten verloor ik 1 kg en toen was het alleen maar beter. In de 2e en 3e week was mijn gewicht al 4 kg minder. Na een maand de tabletten te hebben gescheurd, liet ik een totaal van 5 kilo vallen. Misschien is het niet een speciale prestatie, omdat sommige diëten worden geadverteerd als die waarmee je gewicht te verliezen 20 kilo per maand. Ik denk dat het effect op tabletten, die verondersteld worden om gewichtsverlies te ondersteunen, is groot. Wat belangrijk is, merkte ik geen gewichtstoename op onder de supplementonderbreking, maar mijn dieet en oefeningen bleven op hetzelfde niveau.

Green Coffee 5K (voorheen Groene Koffie-extract) is een product dat me positief verraste. Tijdens de behandeling voelde ik geen bijwerkingen. Ik had geen problemen met slapeloosheid, hoofdpijn of misselijkheid. Deze tabletten zijn ideaal voor degenen die geleidelijk van overtollige kilo's willen afrekenen.

Groene Koffie 5K is beschikbaar om HERE te kopen.

%name Groen koffie extract   overzicht

Green Coffee 5K

Bestel vandaag en krijg een gratis zending en een tevredenheidsgarantie.

50% Alleen vandaag!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*