Groene koffiebonen Pure koffiebonen in Italië – Aankoop – Secundaire effecten

3.853 Views

De Groene Koffie Bean Pure is een veel geadverteerde voedingssupplement dat belooft om "wonderen" te doen en u helpen vele ponden te verliezen in een kwestie van dagen.

Op de website van Green Coffee Bean Pure wordt beweerd dat 97,6% van de mensen die het gebruikten in 4 weken meer dan 10 kilo verloren. Ook op de website van Green Coffee Bean Pure worden veel getuigenissen gepresenteerd door mensen die beweren in slechts enkele maanden tussen de 14 en 35 kilo verloren te hebben.

Maar is Green Coffee Bean Pure zo effectief?

Volgens informatie op de website http://www.coffeebeanpure.com/it/ is het belangrijkste ingrediënt van Green Coffee Bean Pure groene koffiebonen extract met ten minste 50% chlorogeenzuur.

Bovendien bevat het de volgende ingrediënten:

De aanbevolen dosering voor Green Coffee Bean Pure is 1 tablet per dag vóór het ontbijt of zoals aanbevolen door uw arts.

Elke verpakking van Groene Koffieboon Pure bevat 30 tabletten, voldoende voor één maand.

De website van Green Coffee Bean Pure bevat geen informatie over eventuele bijwerkingen van het gebruik.

Green Coffee Bean Pure is niet beschikbaar voor verkoop in apotheken of kruidengeneeskunde in Italië. U kunt het alleen kopen via haar website. De bestelling wordt per koerier verzonden en binnen 1-3 werkdagen geleverd.

Een pak Groene Koffieboon Pure kost 38 euro. De twee flessen kosten 66 euro, de drie flessen 89 euro en de vier flessen Groene Koffieboon Pure kost 112 euro. Verzending is gratis. Betaling geschiedt contant bij levering.

Volgens de informatie op haar website biedt Green Coffee Bean Pure een restitutiegarantie van 60 dagen. Het verzoek om terugbetaling of annulering van de bestelling kan per e-mail worden gedaan en het bedrijf behoudt zich het recht voor om de bestelling te weigeren, indien het van mening is dat een dergelijk verzoek onredelijk is.

De Groene Koffieboon Pure is een voedingssupplement dat u moet vermijden. Het bevat geen duidelijke informatie over de hoeveelheid ingrediënten. Het is een van de duurste supplementen op basis van groene koffie extract.

Het supplement bevat Svetol, een speciaal extract van groene koffie. Svetol is het rijkste chlorogeenzuurgroene koffie-extract. En het hoge chlorogeenzuurgehalte van Svetol Green Coffee is verantwoordelijk voor de effectiviteit. Svetol Groene Koffie bevat 50% chlorogeenzuur.

Recent onderzoek heeft aangetoond dat dagelijks 400mg Swablis inname van Swablis dagelijks kan helpen om binnen 60 dagen 5,7% gewicht te lachen. Dit betekent gemiddeld 5 kilo in slechts twee maanden tijd. NON MALE!

Svetol Groene Koffie wordt geproduceerd door Evolution Slimming. Elke fles bevat 60 groene koffiecapsules. Neem 2 capsules per dag. Eén's ochtends en één's avonds, 30 minuten voor de maaltijd.

Svetol Groene Koffie is niet verkrijgbaar in apotheken in Italië. Het is alleen verkrijgbaar bij de officiële Evolution Slimming online winkel.

Slechts één fles Svetol Green Coffee kost slechts 30 €. Bij de aankoop van meer dan één fles daalt de prijs tot 25%. De kosten voor 3 flessen Svetol Green Coffee zijn dus slechts 71 €. Dit betekent dat Svetol Groene Koffie u minder dan € 0,70 per dag kost.

o

Klik hier voor meer informatie over Svetol Green Coffee

%name Groene koffiebonen Pure koffiebonen in Italië   Aankoop   Secundaire effecten

Green Coffee 5K

Bestel vandaag en krijg een gratis zending en een tevredenheidsgarantie.

50% Alleen vandaag!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*