Handy Heater – reviews, prijs, waar te kopen, nu kopen,

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

In tegenstelling tot de meerderheid, de koudste periode in een appartement of een eigen huis – niet de winter. In de winter is alles klaar voor het koude weer – Centrale verwarming verwarmt de klok batterij, sluit in particulier huis verwarmingssysteem oven of Kindle. Maar in de herfst, wanneer de luchttemperatuur buiten, in de zon, kan boven zijn, dan thuis. De muren zijn te koelen voordat het stookseizoen er nog tijd is, en de kamers is cool. Vanwege dit, de meeste kachels gekocht in de offseason. Hoewel in de winter zijn er situaties waarin de belangrijkste verwarmingssysteem niet kunnen omgaan met de opwarming van de kamer, en de temperatuur is het belangrijk om een ​​comfortabel (bijvoorbeeld in die gevallen, als het huis heeft kleine kinderen) te handhaven. In deze situatie, zonder kamer kachel niet te doen – en kom dan naar de hulp van een draagbare Heater Handy, waarvan de toetsing bieden wij uw aandacht.

Vormgeving en afmetingen Handy Heater

Voordat de technische parameters en mogelijkheden van het apparaat zorgvuldig te onderzoeken, kort praten over zijn uiterlijk. Dit is een belangrijk punt, aangezien het verwarmingselement Handy Heater zo compact mogelijk is voor de inrichting van een dergelijke stroom. Dit betekent dat het op een gunstige locatie thuis of zelfs op kantoor waar er een stopcontact kan worden geïnstalleerd. Ja, indien nodig, kan het apparaat zelfs mee te nemen naar het werk of op een zakenreis. Afmetingen handig Hitura – 80х150х90 mm en een gewicht van slechts 480 gram! Significant verschil met elektrische kachels, waarvan het gewicht varieert in het traject van 4-6 kg. Het apparaat is gemaakt in zwarte kleur.

In de doos, behalve de instructies en de kachel niets, maar werkelijk niets meer is nodig voor de werking van het apparaat.

Wat voor huisvesting, het is gemaakt van duurzaam hittebestendig plastic, aangenaam om de aanraking. Aan de linkerkant van de machine is een rode knop aan / uit, boven temperatuurregelaar en tijdklok, evenals een klein scherm dat de mate weergeeft.
op het voorpaneel van de behuizing wand gegolfde is verborgen keramiek verwarmingselement. Onder het de naam van een draagbare kachel Handy Heater.
op het achterpaneel veroorzaakt is er een tafel met de belangrijkste kenmerken van het energieverbruik en stopcontacten. Hieronder staan ​​de poten te vergrendelen in de muur wanneer aangesloten op het stopcontact.
Met betrekking tot ergonomie en gebruiksvriendelijkheid, zullen we op 1 punt. De verhitter geen draden te verbinden met de aansluiting. De stekker wordt direct uit het lichaam. Zo Handy Heater rechtstreeks verbinding gewoon in het stopcontact en de warmte vult de kamer. Dit is een zeer interessante beslissing om op te warmen overal nu toe is het gemakkelijker geworden om de telefoon op te laden te zetten.

READ  Awaderm - reviews, commentaren, prijs, nu kopen, room

Specificaties kamer kachel Handy Heater

Ondanks het lichte gewicht, compactheid en soberheid, het apparaat is zeer krachtig. Natuurlijk, snel opwarmen een kamer is een Rovus Handy Heater niet werkt, maar om een ​​comfortabele temperatuur in de kamer 20-30 sq. M te handhaven. het in staat is.

De voor- en nadelen van verwarming Handy Heater

Een van de voordelen van de beschouwde apparaat, selecteert u:

 1. De compactheid en bruikbaarheid. De kachel is zo klein en licht dat het kan worden vervoerd en overal mee te nemen. Het past gemakkelijk in het kantoor zak. Bovendien is de inrichting heel gemakkelijk te gebruiken -. Gewoon aansluiten op de uitlaat, zonder kabels
 2. Stroom en soberheid. Voor zijn grootte Rovus Handy Heater is zeer krachtig. Het is zonder problemen om een ​​optimale temperatuur in de ruimte 20-30 vierkante M. handhaven Maar als uw kamer is, dan hoeft alleen de 2 apparaten. En zelfs dat is goedkoper dan andere kachels zijn. Bijvoorbeeld, de minimale stroomverbruik van de verwarmingselementen Vitek is 750 W, en handige Hitura -. 400
 3. De betrouwbaarheid en veiligheid. Bijkomend verwarmingstoestel voorzien van een keramisch verwarmingselement van hoge kwaliteit, de afgekoelde kunststof, die de mogelijkheid van ontsteking of warmte nabijgelegen voorwerpen elimineert. Bovendien is er bescherming tegen oververhitting en temperatuur regeling.
 4. Silence. Hier is het – het grootste probleem van alle teplogeneratorov. In hun werk is het onmogelijk om zich te concentreren op een mentale activiteit. Van achtergrondgeluid na een paar uur mijn oren zijn rinkelen en ik weet niet wat erger is – te zitten in de ruis of in de kou. Met verwarming Handy Heater is het niet zo. Tijdens zijn werk hoort u geen storend geluid, en dit is een van de belangrijkste voordelen van de inrichting!
 5. OL>
  Van de aangename dingen die we ook het scherm mee op de top die informatie geeft over de stel temperatuur in. Een ander belangrijk voordeel is de prijs, zullen we later praten.

  Als voor de nadelen, we zijn zelfs in de war. Om aan te geven, in waarheid, niets bijzonders. In de forums schreef over een beperkte positie bij het aansluiten (alleen verticaal). Nou, de klacht heeft een recht om te bestaan, maar in onze bescheiden mening, het is een klein verlies voor zo’n groot aantal voordelen.

  ntibiotic cpue coe up1 Handy Heater  reviews, prijs, waar te kopen, nu kopen, Als er te veel om over te klagen, kunnen we merken het ontbreken van verschillende kleuren. Als de behuizing van een draagbare kachel Handy kachel was niet alleen zwart en kleur of met een aantal patronen, misschien zou het beter gemengd in het interieur. Echter, voor degenen die graag eenvoud, minimalisme en veelzijdigheid, zeker niet beschouwen het als een min.

  Prijs Handy Heater

  Zoals we hierboven vermeld, de prijs van de kamer een draagbare kachel Handy Heater is een ander voordeel. Meestal tijdens lange verhalen over de voordelen van elk elektronisch apparaat gebonden verwachten dat aan het einde van dit alles “goed” klinkt niet minder indrukwekkend waarde, maar het is niet onze zaak.

  De prijs van de verwarmer – …. En als je de speciale aanbieding te gebruiken, kunt u een handige Heater voor …., die kan worden beschouwd als een zeer goede besparingen te kopen.

  Lees ook over de meest zuinige kachels.

  Handy Heater Beoordelingen draagbare kachel

  Home Onze indruk van het werk van de handige Hitaru Algemeen kan positief worden genoemd, maar we hebben lees de recensies van andere gebruikers vrij en eerlijk om te begrijpen – of het apparaat aandacht, als hij omgaat met de taken.

  Dus hier is een advies van het forum:

  Het nog te zwak om de woning te verwarmen, maar ik sluit bij het kantoor aan de onderkant uitlaat en benen warm alle tijd en niemand ziet dat ik de verwarming draait. Er zijn aanspraken op de Algemene Vergadering, iets in rammelen toen schudde het rond, en schreef erover in de online winkel, waar ze gekocht, boden ze te vervangen, maar ik weigerde. Werkt prima Ik ben blij, biezen aanvoer en geen tijd.

  Er zijn van die beoordelingen:

  ntioxidnt bnn berrie1 Handy Heater  reviews, prijs, waar te kopen, nu kopen, Krachtig, klein, handig, maar ik moet verkopers 2 conclusies had Handy Heater met instructie alleen in het Engels. Moest zoeken op het internet. Het is niet goed. De verwarming kan mensen kopen zonder het internet of als gift aan iemand. Wat te doen zonder instructies? Het is dus onmogelijk. Ten tweede: Ik heb de kachel displays temperatuur Fahrenheit en niet Celsius. Inbegrepen keer – zie 60 shows die ik prifigel en voegde de temperatuur is 90! Ik dacht dat ik had al iets gebroken. Toen realiseerde ik me dat Fahrenheit. Opnieuw te configureren kan niet, moest de nieuwe manier te leren. En een interessant punt: een collega aan mijn suggestie, kocht het en het is allemaal goed – Engels handleiding, maar de mate displays prima. In het algemeen, is het niet duidelijk hoe het is gebeurd en waarom.

  Een andere mening over Handy Heater:

  We kochten dit heater speciaal voor het bad. Zet het op voor 1,5-2 uur voor het wassen van de baby, omdat ik in een privé-huis wonen, het gebouw was nog niet af en de badkamer heeft geen verwarming. Met de taak omgaat, warmt normaal.

  By the way, mee eens 1 belangrijk punt. We schepte veel fora over de verwarming, handig Cunning en hij vond – bijna overal met de gebruikers te communiceren met de verkopers. Dus als u klachten of vragen, doen ze niet onopgemerkt. Het was een aangename verrassing. Het is duidelijk dat niet gewoon proberen om snel te verkopen en te vergeten, en respect voor hun klanten en hen enkele steun.