Harmonica- bestel hier!

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]Drops HarmonicaLinea officiële website nu kopen, reviews, prijs

dit privacybeleid. 5.2. en 5.3. Algemene bepalingen 1. gebruik van de site van de Gebruiker vormt uw akkoord met dit privacybeleid en de voorwaarden van de verwerking van de persoonsgegevens van de gebruiker.

Maar deze innovaties slechts een manifestatie van de beste te zijn, omdat uw vermogen om vele malen te groeien bij het gebruik van coupons aandelen. HarmonicaLinea – dieet druppels glas water en HarmonicaLinea drop – dat is alles wat er nodig is om

de snelheid van de vetverbranding te verhogen en veroorzaken een systematische gewichtsverlies. Eventuele suggesties of vragen over dit privacybeleid moet worden gemeld aan de administratie van de site. Geef informatie over de persoonlijke gegevens die nodig zijn voor het gebruik van internet sites.

Methoden en de timing van de verwerking van persoonlijke gegevens 1. De verwerking van persoonsgegevens van de gebruiker uitgevoerd zonder tijd beperkingen, geen legale manier, met inbegrip van persoonsgegevens informatie systemen met behulp van automatisering of zonder gebruik van gereedschap.

10. Verstrekking van effectieve klantenservice en technische ondersteuning in geval van problemen in verband met het gebruik van de website.

Het opzetten van een terugkoppeling naar de gebruiker, met inbegrip van meldingen, verzoeken voor het gebruik van de site, de diensten, de verwerking van de aanvragen en orders van gebruikers. Identificatie van de gebruikers geregistreerd op de website, voor het bestellen en (of) om de aankoop en verkoop overeenkomst met een op afstand «Madjordom.ru» ondertekenen. Website verzamelen van statistieken over de IP-adressen van hun bezoekers. Deze informatie wordt gebruikt om de technische problemen te identificeren en op te lossen, om de rechtmatigheid van de betalingen te regelen. “Website gebruiker (hierna te noemen – gebruiker)” – een persoon die toegang heeft tot de site, via het internet en het gebruik van de website

.

Documenten HarmonicaLinea

Harmonica

HarmonicaLinea – Persoonlijke recensie

  • De verwerking van persoonsgegevens van de gebruiker wordt uitgevoerd voor onbepaalde tijd uitgevoerd, met alle juridische middelen, waaronder persoonsgegevens informatiesystemen met behulp van automatisering gereedschap of zonder het gebruik van dergelijke fondsen
  • HarmonicaLinea -. Delicious druppels voor gewichtsverlies glas water en HarmonicaLinea drop – dat is alles wat er nodig is om de snelheid van de vetverbranding te verhogen en veroorzaken een systematische gewichtsverlies
  • Maar deze innovaties slechts een manifestatie van de beste te zijn, omdat uw vermogen om vele malen te groeien bij het gebruik van coupons aandelen. .
  • U kunt alleen via het feedback formulier met uw naam en uw telefoonnummer te bestellen.

Prijs in apotheken in Moskou. Kortingsbonnen kunnen significante veranderingen in je leven.

De website administratie niet de nauwkeurigheid

van de persoonlijke informatie die door gebruikers van de site te controleren. HarmonicaLinea werkzaam geneesmiddel voor gewichtsverlies. Samenstelling, gebruiksaanwijzing, echte reviews.

Aanvullende voorwaarden 1. De directie heeft het recht om wijzigingen aan dit privacybeleid te maken zonder toestemming van de gebruiker. Door dit privacybeleid en de relaties tussen de gebruiker en Sitebeheer toepassing van de huidige wetgeving van de Russische Federatie. Dispute Resolution 1.

De verantwoordelijkheid van partijen 1. Het beheer van de site, niet aan zijn verplichtingen te voldoen, is aansprakelijk voor verliezen die de gebruiker in verband met het misbruik van persoonsgegevens, in overeenstemming met de Russische wet, behalve wanneer spelregel en 7.2.

Buy HarmonicaLinea in het laboratorium

Het kopiëren van enig materiaal van deze site zaprescheno.Vsya uiteengezet op de website is alleen als richtlijn en het is een waardeoordeel MadjorDom.ru project gebruikers. In ieder geval is niet een oproep om bepaalde handelingen of financiële transacties te plegen.

Het beheer van deze site samen met de gebruiker neemt alle nodige maatregelen te nemen om de verliezen of andere negatieve gevolgen als gevolg van het verlies of de openbaarmaking van persoonlijke gegevens van de gebruiker te voorkomen. 13. Het verstrekken van de gebruiker toegang tot de site of de dienst partners website om producten, updates en diensten te verkrijgen. 11.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*