Horizontale Mycose Oppervlakkige harige huid Hoofd

De oppervlakkige harige scheerwondeuze schimmel is een verscheidenheid van schimmelinfectie die wordt veroorzaakt door een scheerschimmel binnen het haar. Het wordt gekenmerkt door het optreden van uitbraken van afschilfering op het haar, die de indruk geven getrimd te zijn. De ziekte veroorzaakt geen permanente alopecia en littekens.

Symptomen van mycose van de oppervlakkige behaarde hoofdhuid

De scherende schimmel loopt met uitbarstingen van exfoliërende zemelen op het oppervlak, die meestal talrijk en fijn zijn, met ongelijk gebroken haar gekleurde grijze en zwarte stippen. wat de indruk geeft van een knipbeurt.

De intensiteit van inflammatoire symptomen tijdens mycose is niet significant. De procedure is chronisch en spontane stopzetting van huidlaesies kan optreden na de puberteit. Haar is volledig opnieuw gegroeid.

Diagnose van schimmelziekte afbreken van de oppervlakkige harige hoofdhuid

De diagnose moet worden gebaseerd op de klinische kenmerken van de afschuifring en een microscopisch onderzoek naar de aanwezigheid van de schimmel (intern haarspore-systeem).

Bij de differentiatie van mycosis bij het schieten moet rekening gehouden worden met: gewone roos (geen haarveranderingen), psoriasis (aanwezigheid van gelaagde korstjes en schubben), seborisch eczeem (afwezigheid van intrahairale laesies) en alopecia (geen schilfering van de epidermis) ) . Het microscopisch onderzoek en het kweekresultaat zijn doorslaggevend.

Behandeling van mycose die de oppervlakkige harige hoofdhuid afbreekt

De systemische therapie van oppervlakkige dermatofytose wordt aanbevolen in het geval van veel ziekte-uitbraken en gebrek aan effectiviteit van plaatselijke behandeling.

De basismethode voor de behandeling van fibrose is het gebruik van zalven en crèmes met antischimmelmiddelen op de aangetaste huidgebieden, wat meestal gepaard gaat met een hoge effectiviteit.
Mariusz Kłos

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 133 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*