II I III Międzyżebrzu

Primaire pulmonale hypertensie. De belangrijkste kenmerken van de studie zijn: intercostaal geruis aan de brug, Gram Steella geruis, verhoogde tweede toon over longslagader, sterke systolische slagader links van het sternum, linker ventrikelhypertrofie, rechter atriale hypertrofie, atriaal lichaam in aderlaten, grote golven . Radiologische dilatatie van het rechter en rechter hart vindt plaats.

Hoofdarteriestenose (aortastenose). een luid systolisch geruis over de basis van het hart en vaak een systolische tremor op de borst (geratel van de kat) kan worden opgespoord. De vernauwing van de hoofdslagader verwijdt de linker ventrikel, en het hart kan links en rechts worden verbreed. Je kunt ook laten zien dat je hart is veranderd.

Ingeboren longstenose. auscultureel, coarsesystolisch geruis (het luidruchtigst in het tweede of derde intercostale gebied aan de linker oever van het borstbeen, in een ruitvormig fonocardiogram). Krimp van de borst (geratel van de kat) wordt vaak gevoeld. Radiologisch onderzoek toont vergroting.

Verlies in het ventriculaire tussenschot. tijdens het voeden, - het systolische geruis aan de linkerrand van het borstbeen, in de intercostale ruimten III en IV, is ruw, holistisch, het luidst langs de linkerrand van het borstbeen en in het onderste gedeelte van het vooronderzoekgebied - hypertrofie van het rechterbeen ventrikel, - het ECG onthult gedeeltelijke of gedeeltelijke hypertrofie.

Verlies van atriale septum. systolisch geruis aan de linkerkant van het borstbeen, in het intercostale gebied II en III, - splitsing van de toon II, die niet verandert afhankelijk van de fase van de ademhaling. Radiologisch onderzoek toont: vergroting van het rechter atrium en rechter ventrikel, dilatatie en hoofdslagader.

Botalla persistent arterial duct (PDA). een luid, continu systolisch-diastolisch geruis wordt waargenomen ("de zweep"). machine-amaril), met een toename in intensiteit aan het einde van de contractie en in de periode van contractie. Het is het meest lawaaierige in het tweede intercostale gebied links van het borstbeen, soms in de derde linker intercostale ruimte. CzAsami wordt opgemerkt.

Aortaklepzwakte. - symptoom van Durozier - systolische en diastolische amaril van de dij slagader met lichte stethoscoopcompressie, - symptomen van overbelasting van de linker ventrikel in ECG. Diagnose van regurgitatie van aortaklep. De diagnose van regurgitatie van aortakleppen is voornamelijk gebaseerd op: - onderzoek.

Linker stenose van de arteriële uitgang. aorta veld systolisch geruis van het uitwerptype (crescendo - decrescendo), stralend naar de top, - geen of zeer zwakke II-toon boven de aorta, - lage bloeddruk, - karakteristieke hartslag van lage amplitude, lui (hartslaggolf neemt langzaam toe en neemt langzaam af), - zeldzaam.

Bipartite klep niet bruikbaar. Holosystolic ritselen - systolisch ritselen boven de punt. Bij het radiologisch onderzoek wordt, als gevolg van linkerventrikelhypertrofie, uitwendig en onderste linker onderste uitsteeksel van het hart waargenomen, samen met afronding en mitralisatie (taille-uitlijning) van het hart in de posterior - anterieure projectie. W.

Myocarditis . Het systolisch geruis boven de top wordt vaak gehoord, net als het splitsen van de 2e toon. Je kunt ook de embryocardia en het hele ritme zien. Heart ECG vertoont ritmestoornissen: tachycardie, bradycardie, hartblokken, atriale fibrillatie en flutter, extrasystolische onregelmatigheden.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 133 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*