Ik heb een vraag. Da Da Deze stemming om te genezen?

Hyperbilirubinemie is een ziekte die zich manifesteert in verhoogde niveaus van bilirubine in het bloedserum. Symptomen van geelzucht, d.w.z. m., Verschijnen bij de patiënt. oa gele ogen, huid- en slijmvliesknoppen.

Hyperbilirubinemie omvat ziekten:

Gilbert's ziekte

De ziekte van Gilbert is de meest voorkomende vorm van hyperbilirubinemie. De ziekte van Gilbert is een genetische aandoening waarbij er een tekort is aan glucuronyloverdracht in de lever. De ziekte wordt niet behandeld, patiënten moeten factoren vermijden die geelzucht veroorzaken (m.). onder andere inspanning, koorts, stress, verhongering). Verslechtering van de aandoening die optreedt na langdurige fysieke inspanning of na een toevallige infectie verdwijnt na rustbehandeling.

Fysiologische neonatale geelzucht

De fysiologische geelzucht van pasgeborenen wordt geassocieerd met onrijpheid van het enzymsysteem en dus met abnormaal metabolisme van bilirubine. Geelverkleuring van huid en ogen komt voor bij de meeste pasgeborenen en bijna alle premature baby's. Infant hepatitis komt voor op de tweede of derde dag van het leven en verdwijnt meestal op de achtste dag.

Team van Crigler-Najjar

Het Crigler-Najjar-syndroom bestaat uit afwezigheid of tekort aan glucuronyltransferase (UDP-glucuronyltransferase, UGT), dat ernstige geelzucht veroorzaakt. Crigler-syndroom - Najjara is een genetische ziekte, autosomaal recessief geërfd.

Dubin-Johnson Team

Het Dubin-Johnson-syndroom verschilt van het Gilbert-syndroom doordat bilirubine in plasma meestal veresterd is. Dubin - Johnson syndroom is erfelijk (genetische aandoening, autosomaal recessief geërfd), geassocieerd met een defect in de secretie van organische anionen.
Zhaneta Malec

Opmerkingen Hyperbilirubinemie

johnyman | 2009-04-27 14:08

Ik ben een * gelukkige eigenaar * van het Gilbert-team. Het werd per ongeluk gedetecteerd (zoals in de meeste gevallen). Het enige voordeel van deze ziekte is waarschijnlijk het ontslag van de militaire dienst. Over het algemeen interfereert het niets. Je kunt een vredig leven leiden. Het probleem is wanneer je echt moe of stressvol moet worden. Vervolgens worden de huid en ogen geel en is het noodzakelijk om te rusten. Een ander voorbeeld van hyperbilirubinemie is wanneer een persoon plotseling erg slaperig wordt na een overvloedige maaltijd.
Ik groet iedereen met * het team *.

Kudlacz | 2009-07-07 22:51

Ik ben een * gelukkige * eigenaar, dus ik kon niet naar een officiersschool. En ik heb een vraag, als ik me hyperbilirubinemie herinner, die me na de inspanning geel maakt. Ik heb zoiets nog nooit gemerkt. Ik zal 10 km begraven, als ik 300 pompen maak, zal ik mezelf voortdurend inschenken, zodat ik niet de kracht heb om op mijn benen te blijven. En ik zie geen (of zie iemand anders) vergeelde ogen (eerder rood van de inspanning - voornamelijk buik of pomp). De laatste studie van 4-6 maanden geleden wees (als ik me niet vergis) op het biljart. Ik herinner me 50 of 50 keer niet, maar iemand zei dat het veel was. Ik heb een vraag. Of zal het verdwijnen, mijn levensdroom is al vernietigd en nu word ik achter me gesleurd.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 133 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*