MagnuFuel – adviezen, opmerkingen, de prijs, is het de moeite waard te kopen?

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Zuinig MagnuFuel onlangs blies de internetgemeenschap over het onderwerp van de vraag of de overname van dit prachtige instrument, waardoor niet alleen om te besparen op brandstof, maar ook het rijgedrag van het voertuig sterk verbeteren. Maar is het echt?

Om eindelijk te begrijpen van de situatie, zullen we analyseren de werkingsprincipe van MagnuFuel, neem een ​​kijkje op de voordelen van het gebruik van deze economizer, weet zijn waarde, en ook verwijzen naar de recensies van deskundigen en gewone kopers. Omdat de enige manier om antwoord te geven op alle vragen:? FreeFuel, echtscheiding of zuivere waarheid

Wat is beloofd MagnuFuel?

De fabrikant van de economizer verklaart dat FreeFuel al lang in de hoge vraag in Europa en de Verenigde Staten, echter, gecontroleerd zijn nog geen beoordelingen van de operationele ervaring van de apparaten van buitenlandse automobilisten.

Bovendien wordt opgemerkt dat de inrichting u gemakkelijk bespaart tot 20% brandstof voor voertuigen zoals auto’s en vrachtauto’s, auto’s voor personenvervoer, motorfietsen, watertransport, etc.

gricuture bur coe up1 MagnuFuel   adviezen, opmerkingen, de prijs, is het de moeite waard te kopen? Naast MagnuFuel verschilt van zijn concurrenten doordat het effect van de toepassing geldt eveneens voor de twee typen verbrandingsmotoren, respectievelijk, die zowel op benzine en diesel.

Hoe werkt het MagnuFuel?

Zuinig MagnuFuel constructief plan bestaat uit twee magneten gecreëerd op basis van een legering van neodymium (Nd), ijzer (Fe) en boor (B), die hoogfrequente magnetische veld te vormen, kan splitsen moleculaire ketens van koolwaterstoffen in kleinere deeltjes, waardoor zij activeren.

Volgens het bedrijf, groene stijl, het koolwaterstofmengsel onder invloed van temperatuurschommelingen van tijd tot tijd samentrekt en uitzet, en de atomen moleculaire netwerken. Hierdoor zijn ze niet verrijkt met zuurstof, hetgeen leidt tot een afname van octaangetal van benzine of diesel en de brandstof volledig verbruikt.

beurt MagnuFuell lost het bovenstaande probleem op basis van magnetische effecten door groepering van de koolstofatomen van elkaar gescheiden.

Daarom is het verstrekken van een aanzienlijke verhoging van het vermogen van de motor, het verhogen van de duurzaamheid en efficiëntie, alsmede het verminderen van de hoeveelheid schadelijke uitstoot in de atmosfeer.

gricuture bur cooking1 MagnuFuel   adviezen, opmerkingen, de prijs, is het de moeite waard te kopen? Om de kenmerken van FreeFuel goed te gebruiken gewoon gebruik maken van een plastic klem, installeert u de accessoire op een buis van de indiening van brandstof en dit, in feite is alles. Die nodig zijn voor het bevestigen van artikelen met het product geleverd als order hier:

De voordelen van economizer MagnuFuel

Op basis van een reeks van studies, waarvan de fabrikant zegt FreeFuel heeft een lijst van positieve eigenschappen:

  • de aanwezigheid van de dynamiek effect, dat direct tot uiting komt na de bevestigingsinrichting;
  • besparing op het brandstofverbruik tot 20%;
  • verwijderen van de koolstof schaal in de motor;
  • de toename van de macht (ongeveer 5 pk) en de levensduur van de motor zowel benzine als diesel;
  • de werking MagnuFuel heeft geen invloed op de garantie van de auto;
  • eindelijk, installeer het apparaat zelfstandig, zonder hulp van STO.
READ  Starbucks Tazo Thee: Een gedetailleerde gids

Deception of de waarheid – we moeten nog leren, maar eerst zullen we kijken naar de prijzen FreeFuel

.

De kosten van de economizer MagnuFuel

In geen geval niet kopen MagnuFuell van niet-geverifieerde verkopers. Het feit dat sommige retailers de aankoop van goederen van de fabrikant en vervolgens doorverkopen tegen te hoge prijzen, anderen proberen te slechte kwaliteit Chinese nep verkopen. Om niet te vallen voor een dergelijke scheiding, op zoek naar zuinige op de officiële website. By the way, is het mogelijk dat het bedrijf dat u een korting bieden als u het product hier kopen:

Reviews over FreeFuel: echtscheiding of het apparaat echt werken

Zoals reeds vermeld, met het oog op de meest objectieve beoordeling van de economizer MagnuFuell, zullen we verwijzen naar de opvattingen van professionals en gewone automobilisten te geven.

De adviezen van deskundigen

Voordat je de beoordelingen, kunt u het verhaal van een van de eigenaar van de taxi-service, die op alle auto’s zuiniger geplaatst en was in staat om de kosten van reizen te verminderen met 20% te lezen. Lees de blog van de eigenaar van een taxi “

Ik ben een monteur met 10 jaar ervaring in mijn leven ontmoet een dergelijk lotion, zo zuinig brandstof MagnuFuel. Ik moet zeggen dat tot zijn ogen geen officiële resultaten op dit apparaat te zien, te bevelen links en rechts niet.

Het enige wat ik kan aanbevelen voor diegenen die willen, maar twijfelt om een ​​apparaat te kopen om twee neodymium magneten te nemen en ze op te lossen met duct tape op de juiste plaats. Als het effect dat u niet zal laten wachten, dan voel je vrij om MagnuFuell krijgen in de winkel, en nee, het is beter om het niet te riskeren.

Alexey Kriventsov – de monteur

Voor de eerste keer met collega’s Freefuel ik terug geconfronteerd in de vroege jaren ’90 toen ze de auto’s uit Duitsland. Vervolgens elke seconde van de auto hing als een accessoire. Onlangs heb ik MagnuFuell uw Lexus LS is de vierde generatie, de besparingen zijn direct merkbaar – 3-4 liter op 100 km. als om de macht, hier heb ik niets te zeggen, omdat de sport modus niet gaan, maar te oordelen naar de klantenbeoordelingen mijn Honderd, de stijging is meer dan merkbaar.

gricuture bur coe up5 MagnuFuel   adviezen, opmerkingen, de prijs, is het de moeite waard te kopen? Alexey Ignatyev – de eigenaar van honderd

dat Freefuel werkt – feit, maar verklaringen van de fabrikant ongeveer 20% brandstofbesparing, echtscheiding, of zoals het heet nu “marketing truc”. Dat wil zeggen in het laboratorium om dit mogelijk te maken. In de praktijk resulteert echter in het traject van 10-12% (soms – 15%).

READ  Wie S. M. Hebt u Kt verlaten?

Bij de toepassing van economieën inwendige motoronderdelen doen slijten jaloers mindere mate. Misschien, dit is voor mij het belangrijkste argument dat wordt gevraagd een keuze voor MagnuFuel te maken.

Igor Zhuk – het beheren van service center

In onze winkel Freefuel op gespannen voet met een Bang! Wij op onze beurt, adviseren onze klanten, selecteren we de optimale omvang van de magneten onder bepaalde soorten en hoeveelheden van de motoren. We hebben in de stad voor meer dan de helft van de bestuurders gebruik maken van de econoom, die zelf bevestigt de kwaliteit en effectiviteit van het apparaat.

Ik wilde alleen maar toe te voegen: in de uitoefening van brandstofverbruik, niet nodig om een ​​bepaald aantal apparaten op een enkele auto, zul je niets bereiken. Immers, er zijn de standaard waarop de selectie accessoire direct wordt gemaakt onder uw auto. En ik weet van een geval waarin de koper in geslaagd om te zetten zes Fries Volg op zijn GAZelle. Natuurlijk, het goede van het niet.

Eugene Doroshenko – werknemer van de auto winkel EM> Slechts één keer voor mij was het belangrijk was om de rijeigenschappen van de auto te verbeteren, maar met onze koers te kopen van goede onderdelenfabrikanten is onrealistisch. Wat te zeggen als de verbruiksartikelen – brandstof, motorolie, banden, remblokken weg al het geld van de sponsors en het aandeel van de lonen van de leeuw. Wat was mijn verbazing, toen ik op advies van een vriend, eerste Freefuel ervaren. De machine toegevoegde snelheid, zelfs bij 3-5 km / h. Denk dat deze “ruimte” indicator voor uw geld.

Alexander Kosygin – autocoureur

Klanten adviezen MagnuFuel

mijn man aangedrongen op het kopen van Freefuel, maar ik sterk weigerde om geld toe te wijzen voor dubieuze uitgaven. Omdat de ontmoeting op het internet veel informatie over dit apparaat, waar de gebruikers schrijven over de huidige scheiding. Maar nog steeds de smeekbeden van de inheemse bevolking werkte

Zie ook:. Overzicht van de beste navigators Prestigio

Onmiddellijk na de installatie MagnuFuela ging naar het huisje. Meestal op de weg aan beide uiteinden, kostte me 10 liter benzine, dit keer de machine nam niet meer dan 8. Zo werd alle angsten en reviews van valsspelen niet bevestigd, integendeel, voor 2000 …, ik heb een groot en, belangrijker nog, het werken zuinig. Dank u, groen Stijl!

Eugene Mazurka (Stavropol) EM>

als gebruik van het voertuig gebruikt scooter in Japan. Om Freefuel bromfiets “aten” ten minste 4 liter per honderd, nu de kosten van 3,4 L. het apparaat Geadviseerd om de buurman, zegt hij, wat een verspilling van geld, zeggen ze, het is een oude auto beter op gang, en de brandstofverbruik vrijwel gelijk gebleven, met een verschil van 2 l

READ  Goji Berry onderzoek en gebruik van Goji Berries

Toen raakte hij me aan de snelle, blijkt dat 2 liter benzine hebben we in de stad is 40 UAH. MagnuFuell ongeveer 360 UAH. De methode van eenvoudige wiskundige berekeningen tot de conclusie gekomen dat de buurman VAZ 2121 zal zuinig op slechts 900 km te betalen! En of nog steeds zijn?

PS Mensen, voordat je negatief over Freefuel spreken, pak een rekenmachine en bereken het echte voordeel!

Gregory Fomin (Sumy)

Twee jaar geleden, geïnstalleerd op mijn Jeep de Amerikaanse equivalent van de Franse Fries vol van dezelfde neodymium legering. De brandstof wordt verbruikt als voorheen. Tegelijkertijd merkte twee interessante dingen. De eerste, in de winter de auto was beter om te beginnen. Ten tweede, nu het verschil tussen A-92 en A-95 niet. Hoewel het tankstation werd mij verzekerd dat de binnenlandse A-92 motor en niet vorige maand.

Binnenkort mijn vrouw zal de auto om te kopen, en vervolgens testen Freefuel, hoop ik, zal u niet teleurstellen.

Andrey Pivovarov (Volgograd) EM>

Eigen private vissen bedrijf. Meestal werken op het Kertsj RYBOKOMBINAT. Onlangs begon te MagnuFuell gebruiken. Bevestig het aan een diesel aangedreven boot. Voor deze hebben we de jongens krijgen om te sparen tot 4 liter diesel per boot. Een dag doen 2-3 zee, het totale aantal schepen -. 10. Omdat onze kleine, soms een verliezende bedrijf, verminderde het totale brandstofverbruik per dag bij 80-120 L. trek je eigen conclusies

Andriy Portnikov

Ik heb een relatie met Freefuel gebeurd op die manier. Ten eerste twijfel, toen nog gekocht voor 1 800 RUB heeft zich gevestigd, zonder enige hulp van buitenaf – is onzin voor mijn, eerlijk gezegd, het “curves” van de handen. Dan na 100 km, geschat dat de benzine was om te besteden 200 …. minder dan de vorige. Met betrekking tot verhoging pk en andere “fishechkami”, die de fabrikant conclusies, niets kan zeggen. Belangrijk – brandstofbesparing, en de rest kan me niet schelen

.

Het was grappig om te zien in de promotionele video, geplaatst op de officiële website van groene stijl, gezonde man honderd doet denken aan de economizer te stellen. Want met deze voorsprong zelfs een kind dat te doen.

Julia Yankov

Conclusie MagnuFuel

Dus, na het bekijken van de adviezen van professionals en gewone automobilisten, is het veilig om te zeggen dat Freefuel, in verschillende mate, doet het werk. Natuurlijk, sterke uitspraken over 20% van het brandstofverbruik van marketing. In de meeste gevallen is het rendement van de economizer is 15%, veel hangt af van de grootte van de motor. Maar dat is genoeg om een ​​uitzonderlijk positieve ervaring van de werking van het apparaat te krijgen.

Als u al hebt besloten om beginnen met sparen, vragen economische korting op dit moment op de officiële website. Klik op onderstaande banner: