Precisieteam – WPW – Wolff-Parkinson-White

Het precitatiesyndroom (WPW, syndroom Wolff-Parkinson-White, Wolff-Parkinson-White-syndroom) is een cardiale geleidingsstoornis. Hepatitis treedt op wanneer de elektrische puls in het hart rechtstreeks van het atrium naar de ventrikels wordt overgebracht, waarbij het atrioventriculaire knooppunt en de Hers-bundel worden weggelaten, en door de extra bundel (Kenta-bundel). Dit maakt het mogelijk om een deel van het ventrikel buiten de fysiologische stimulatie te stimuleren, via een aantal spieren.

Extra geleidend kanaal treedt op tijdens de foetale ontwikkeling van vezelringen. Het is een aangeboren anomalie van het hart.

Wolff-Parkinson-Whitea-syndroom in elektrocardiogram is zichtbaar als een verkorting van het PR-segment en een verbreding van het QRS-syndroom veroorzaakt door delta-golven op de oplopende arm van QRS. In het CSW-syndroom wordt een van de kamers eerder gestimuleerd, dus het negatieve rendement kan worden vertraagd over de andere.

Erkenning van het preoccupatieteam

Het CSW-samenstel wordt geïdentificeerd aan de hand van een ECE-onderzoek. Details van geleidende aandoeningen zijn te vinden in de Hies-bundel ECG-studie. De aanwezigheid van tachycardie is gerelateerd aan CSW-syndroom en kan ook een oorzaak van terugkeer zijn. Het syndroom wordt alleen gediagnosticeerd bij patiënten met preoccupatie met tachyaritmie.

Symptomen van het precipitatiesyndroom

De belangrijkste symptomen van het preoccupatieteam zijn talrijke tachyarrhythmiteiten. De patiënt heeft hartaanvallen en vaak flauwvallen. Symptomen vereisen ziekenhuisopname.

Behandeling van het opwindingssyndroom

Bij de chirurgische behandeling van HVC wordt ablatie uitgevoerd, waarbij een extra bundel wordt gesneden (Kenta-bundel). Om tachycardie te voorkomen, wordt propranolol toegediend en geen van de bekende geneesmiddelen kan hartritmestoornissen volledig verwijderen.

In de acute fase van het precipitatiesyndroom worden anti-aritmica gebruikt of cardioversie gebruikt. Naast ablatie kan amiodaron of propafenon worden gebruikt bij de behandeling van chronische ziekten.
Zhaneta Malec

Opmerkingen Het preoccupatieteam - WPW - Wolff-Parkinson-White

Włada | 2009-08-21 19:39

In 2004 liet ik een ablatie uitvoeren in een ziekenhuis in Krakau. De procedure omvat het inbrengen van de elektroden door de inguinale en clavicula-slagaders naar het hart en het verbranden (vernietigen) van de blokkade waardoor het bloed abnormaal gaat stromen. In mijn geval is dit helaas slechts gedeeltelijk bereikt. Precisie in het ECG wordt nog steeds gelezen. Percursies worden herhaald, maar minder vaak en zijn van korte duur. Ik neem 2 keer per dag medicatie zonder onderbreking. Mijn gebrek werd bij toeval op de leeftijd van 35 gevonden, vóór enige behandeling. In mijn jeugd had ik zelden tachycardie, waarschijnlijk twee keer tijdens mijn zwangerschap. De dokter vertelde me dat het een aangeboren afwijking was. De ablatieprocedure is niet pijnlijk, misschien een beetje onaangenaam vanwege stress, omdat het wordt uitgevoerd in volledig bewustzijn.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 133 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*