Psorilax – waarom moet je er geld voor besparen?

Niet kopen

We zijn al gewend aan veel dingen zoals zeurpieters, sleepboten en bedriegers. Maar wat Psorilax en zijn "zusters" en "broeders" betreft, wordt alles echt geprobeerd om twijfelachtige zalfjes naar de man of vrouw te brengen.

Internetpagina's die een paar dagen eerder een andere crème hadden geadverteerd - in dit geval Psoridex - hebben nu net zo dubieus een advertentie voor een zalf met de naam Psorilax. Een typisch verhaal over lijden wordt verteld. De citaten zijn zogenaamde artsen en professoren, ditmaal afkomstig uit Duitse universitaire ziekenhuizen. De geadverteerde crème wordt in dezelfde stijl als Psoridex en alle andere geadverteerd.

De meeste enthousiaste commentaren onder het artikel zijn afkomstig van vrouwen. Aan de orderzijde dringt een ticker aan op aankoop, samen met een referentietekst en een extreem hoge vraag. De foto van een enthousiaste arts wordt gekocht op een foto-verkoop portaal. De prijs van psorilax is verlaagd tot bijna de helft (en nog steeds vrij hoog op 49 euro). U kunt alleen kopen door uw naam en telefoonnummer op te geven.

De ingrediënten haver-extract, melkzuur, amandelolie, ureum, isopropylpalmitaat en "antiseptische bestanddelen" - niets dat de room bijzonder zou maken. Laten we het zo zeggen: er is zeker een gelijkwaardige crème uit niet-dubious sources.

Een pagina die namens de consument wil kijken is te vinden in een "testrapport". Hierbij wordt erop gewezen dat psorilax alleen van een bepaalde bron mag worden gekocht. Een soort behandelingsprotocol vertelt het verhaal over hoe een getroffene het product gedurende een periode van vier weken heeft uitgeprobeerd. Alleen: Alles is opgebouwd - de naam van de "editor" wordt gestolen, de foto wordt gestolen, op een adres, zoals in de opdruk staat vermeld, er is geen straat op de gegeven plaats. Als u achter de schermen probeert te komen, kunt u snel omdraaien en terecht bij een online reclamebureau dat geregistreerd staat in Malta.

Nu zijn we echt nieuwsgierig om te zien met welke combinaties de geldschieters naar het woord Psori___ kunnen komen.

afbeeldingsbronnen

Er zijn nog geen beoordelingen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *.

Uw beoordeling * document. getElementById (' commentaar'). setAttribute (' id',' c1541ef3602c07416c79a563b8b8b8f4dd14'); document. getElementById (' eecd1a3d92'). setAttribute (' id',' commentaar');

Naam *

E-mail *

%name Psorilax   waarom moet je er geld voor besparen?

Psorilax

Bestel vandaag en krijg een gratis zending en een tevredenheidsgarantie.

50% Alleen vandaag!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*