Realquit – adviezen, opmerkingen, de prijs, is het de moeite waard te kopen?

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Een van de middelen die gericht zijn op het helpen van mensen die hebben besloten om te stoppen met roken, leek ingesteld voor een therapeutische massage van biologisch actieve punten van het oor met de handelsnaam Realquit. Dit is niet een innovatieve oplossing in het algemeen, maar vrij nieuw voor Europa van de beslissing als een middel om te stoppen met roken. Realquit – twee biomagnets geplaatst op specifieke punten van het oor. In feite, acupunctuur drukpunten van het oor, i.e. oorschelp.

De basis van de werkwijze realquit

auriculariaceae is een van de alternatieve therapieën die zich heeft verspreid sinds het midden van de jaren vijftig van de twintigste eeuw door de inspanningen van de Franse onderzoeker, neuroloog Field nogie (Paul Nogier).

Als een van de deskundigen van frenologie heeft Paul nogie een werkwijze ontwikkeld, waarvan de essentie is dat de oorschelp is een projectie van de locatie van de foetus in de baarmoeder, en elk punt van het oor komt overeen met een bepaald lichaamsdeel of orgaan. Vervolgens nogie Paul samengestelde referentiepunten van de oorschelp, die kan worden gebruikt voor behandeling.

, de golf van interesse in auriculotherapie kwam in de jaren tachtig aan het Instituut van de reflexologie is uitgevoerd gerelateerd onderzoek, werd uitgebracht Atlas van biologisch actieve punten van het oor. Ongeveer in dezelfde jaren is de belangstelling voor auriculotherapie werd aangetoond door medisch-wetenschappelijk, onderzoek en klinische centra in Europa en in de Verenigde Staten voerden een klinische dubbelblinde gecontroleerde studie, waaruit bleek dat in sommige gevallen het gebruik van deze methode van acupunctuur vrij was effectief.

Een beschrijving van de werkwijze

dut rt ttrctive1 Realquit  adviezen, opmerkingen, de prijs, is het de moeite waard te kopen? In aurikulorefleksoterapii invloed op de actieve punten kan via verschillende arsenaal van stimulus gereedschappen. Acupressure vingers, acupunctuur, acupunctuur, elektrische stimulatie en directionele invloed van het magnetische veld

Welke magneten gebruikt in het systeem van Realquit. Volgens de producenten van dit systeem is de druk op bepaalde punt van het uitwendige oor gelijkwaardig iglorefleksoterapevta effecten, wat leidt tot activering van specifieke brandpunten in de hersenen die verantwoordelijk zijn voor het hunkeren naar voor sigaretten en plezier krijgen van het roken.

READ  FreshDepil - adviezen, opmerkingen, de prijs, is het de moeite waard te kopen?

De belichting wordt uitgevoerd met behulp van twee biomagnets, bedekt met goud ~ 24 karaats. Vergulden (afhankelijk van de partij gevonden wit goud ) is het noodzakelijk om de geleidende eigenschappen van magneten te verbeteren en om de huid te beschermen tegen mogelijke irritatie is een edelmetaal, is doet maceratie van de huid veroorzaken, doet geen allergieën veroorzaken.

De aard van de Realquit

 1. Met de gebruikelijke gold plating, en verschillende maten.
 2. Plated in wit goud en dezelfde grootte.
 3. Met twee soorten van de dekking onder een andere naam verkocht -. Smokeclips
 4. OL>

  De effectiviteit van alle drie varianten van de productie van dezelfde .

  biomagnificatie speelt de rol van activatoren van biologische punten. Ze worden bevestigd op een plaats, locatie en de wijze waarop de bevestigingspunten zijn aan de gebruiker, en houd de magneet alleen door onderlinge aantrekking. Zo is een van de voordelen van Realquit ™ is niet-invasief, dat wil zeggen dat er geen schade aan de huid.

  dut rt ttic1 Realquit  adviezen, opmerkingen, de prijs, is het de moeite waard te kopen? Twee magneten op het externe oor: magneet grotere bezocht de binnenzijde van de oorschelp en vervolgens van buitenaf zodat de magneet kleiner en fixeert de Realquit systeem buitenoor. De magneten worden gedragen voor twee tot vier uur per dag. Het wordt aanbevolen om ze te dragen tijdens de rest uur.

  Contra realquit

  Het dragen van de Realquit therapie ingesteld afgeraden voor zwangere vrouwen, en patiënten met geïnstalleerd pacemakers, defibrillatoren, geïmplanteerde pompen voor continue toediening van insuline en andere elektromedische apparaten.

  Voordelen realquit

  In aanvulling op de niet-invasieve voordelen zijn de relatieve beschikbaarheid van het systeem – het wordt verkocht via het internet en een netwerk van distributeurs. vooral die in hun eigen capaciteiten niet zeker – Het Realquit systeem kan psychologische ondersteuning te stoppen met roken te bieden.

  Set Realquit kan worden toegepast op elk geschikt moment, heeft voorafgaand overleg met de arts niet nodig. Het bevat ook geen dieet of eventuele beperkingen of andere lichamelijke activiteit, heeft geen beperkingen op levensstijl te leggen. Gebruik Realquit is compatibel met andere therapieën en medicijnen.

  Manual realquit

  Realquit wordt aanbevolen om 2-4 uur per dag te gebruiken. Velen zijn magneten voor 1-2 uur in de ochtend en 1-2 uur in de middag of voor het slapen gaan. Deze magneten worden gemaakt met twee verschillende formaten kleinere diameter dient voor het oor van de achterkant worden geplaatst, en resp.

  Door de onderlinge aantrekking van de magneten zal stevig plakken op het oor. Voor het gebruik van Realquit ®, moet u wassen en droge handen. Ga voor een spiegel (als je het boven de gootsteen, sluit de afvoer, om de magneet niet te verliezen), plaatst de magneet op het rechteroor op het gebied van Oreo, zoals aangegeven in de figuur. Aandacht. Als u linkshandig bent, dan is de magneten moet worden geplaatst op het linker oor.

  Als u raakte een gevoelige plek en voel de pijn, de locatie van de magneten kunnen iets veranderen binnen het actieve gebied om het ongemak te verlichten. Verplaats deze afwisselende zones of op het andere oor. Ook kunt u zelfs verwijderen van de magneten voor een paar uur en draag ze later.

  Als u het verlangen om te roken en andere negatieve factoren, zoals angst, honger, depressie, enz. Te ervaren en het niet de magneten dragen, kunt u lichtjes in te drukken of te masseren de actieve zone in het oor voor 30-60 seconden.

  Met magneten Realquit 6-7 dagen, waarin U kunt doorgaan zoals gewoonlijk om te roken, of tot vermindering van het aantal sigaretten gerookt of met roken te stoppen. Als u nog steeds de voorkeur om te roken tijdens het gebruik van magneten, op te geven sigaretten die u nodig heeft aan het eind van de 7e dag, maar te blijven gebruiken Realquit ®. Het meest waarschijnlijk na 4 weken regelmatig gebruik, de magneten, U hoeft niet langer.

  Belangrijk!

  In het geval dat Realquit niet zo effectief als het je past werkt, stoppen met het gebruik en dan proberen te stoppen in een paar dagen.

  Of het nu een echtscheiding?

  Deze vraag wordt vaak gesteld door mensen die sceptisch over de enthousiaste garanties over de unieke eigenschappen van een middel om roken gewend zijn. De magneten Realquit – noch een panacee noch een magische drug. Het is een doeltreffend instrument in de realisatie van het voornemen om de verderfelijke gewoonte te verlaten, op de fysiologische aspect.

  Om psychologische afhankelijkheid te verminderen, de magneten kan niet, waardoor de behoefte aan nicotine en blokkeert de smaakpapillen, evenals ontnemen de gebruikelijke plezier van het roken van een sigaret. Stoppen met roken Realquit zal alleen helpen degenen die vastbesloten zijn om afscheid te nemen van sigaretten te zeggen en hebben een goede motivatie voor dit.

  ,

  Hoe maak je een nep te onderscheiden van het origineel?

  dut rt ttrctive5 Realquit  adviezen, opmerkingen, de prijs, is het de moeite waard te kopen? Wanneer u koopt Realquit moeten op hun hoede van vervalsingen zijn. In feite, het is eenvoudig, als je weet dat de lijst van de verschillen tussen het origineel uit de vervalste

  Original Fake de plaats van aankoop. – de officiële website van de fabrikant, of het bestelformulier below.No links naar de site.Quality verpakking van de goederen. Het pakket heeft een gelamineerde oppervlak kleurendruk aan twee zijden is van hoge kwaliteit. Verpakking bestaat uit gedrukte, lage kwaliteit. afbeelding Kleur is slechts aan één zijde. Packaging heeft geen lak coating.The product heeft een handleiding, is verkrijgbaar in twee versies – Engels en Italiaans taal, volume 32 p.Manual is een fotokopie van de oorspronkelijke optie is van slechte quality.The magneten zijn verschillende grootte, zijn ze perfect smooth.Magnets van dezelfde grootte, hebben gekartelde randen, zodat ze significant discomfort.Plating magneet kan brengen – goud (wit en geel) .Externally, de magneet ziet eruit als witte metal.The pakket bestaat uit een speciale kaart, waarin de bijlage en positionering van de magneten is aan beide sides.Coincidence patroon en locatie ontbreekt.

  Buy Realquit en stoppen met roken voor altijd

  U kunt biomagnificatie kopen Realquit in de online shop van de officiële fabrikant op laagste prijs in India. Daarnaast zal u meer geschenken krijgen van onze partner. Verzending naar de buurlanden: Letland, Litouwen, Estland, Duitsland, Oekraïne, Wit-Rusland, Moldavië, Georgië, Armenië, Azerbeidzjan, Kazachstan, Kirgizië, Tadzjikistan, Oezbekistan, Turkmenistan. De beperkte tijd te bieden!