Scherpe Rhinitis

Acute bronchitis (bronchitis acuta) is een ontstekingsproces van de luchtwegen. Ontsteking treedt meestal op over de gehele lengte van de luchtwegen, maar kan ook optreden in de luchtpijp of de bronchiën.

De meest voorkomende oorzaak van ontsteking is virale, bacteriële of mycoplasmatische infectie, maar het is meestal niet mogelijk om het nauwkeurig te verifiëren tijdens de ziekte. Het optreden van acute bronchitis wordt geassocieerd met zwakte van het lichaam, frequente irritatie van de luchtwegen, b.v. de luchtwegen. emissies van dampen en dampen. Tijdens periodes van verhoogde mycoplasmatische en virale infecties zijn mensen die geen risico lopen ook vatbaar voor aandoeningen.

Symptomen van acute bronchiale rhinitis

De meest voorkomende symptomen bij acute bronchitis zijn de volgende:.
- droge hoest,
- slechte slijm,
- razend, woedend,
- scherp vesiculair gefluister;
- mogelijke koorts.

Het voorkomen van cyanose en symptomen vergelijkbaar met Astma wordt waargenomen bij bronchiale inflammatie. Deze toestand is ernstig en vereist ziekenhuisopname. Tracheale betrokkenheid veroorzaakt daarentegen gehoorverlies en onproductieve hoest.

Diagnose van acute bronchitis

Acute bronchiale rhinitis wordt gediagnosticeerd wanneer de volgende symptomen optreden in de loop van een verkoudheidziekte: erytrocytemie, erytrocytemie, erytrocytemie, erytrocytemie, erytrocytemie. hoesten, exacerbatie van vesiculair geruis, slijm. De aandoening moet worden gedifferentieerd met longontsteking, bronchiale dichotomie en influenza.

Behandeling van acute bronchitis

De behandeling van acute bronchiale rhinitis als gevolg van de onduidelijke inflammatoire achtergrond is altijd gebaseerd op antibiotische therapie (werkend op zowel bacteriën als microplasma's). Bovendien neemt de patiënt bronchiale verdunningsmedicijnen. Grote hoeveelheden water worden aanbevolen en, in het geval van droge hoest, worden geneesmiddelen toegediend om hoestreflexen te remmen.

Acute bronchiale rhinitis met Astma-symptomen is een aanwijzing voor extra toediening van bijnierhormonen.

In het geval van acute bronchitis wordt een behandeling op de ziekenhuisafdeling aanbevolen, waarbij naast behandeling met antibiotica, corticosteroïden en bronchiale verdunningsgeneesmiddelen indien nodig ook zuurstoftherapie wordt gebruikt.
Zhaneta Malec

Opmerkingen Acute bronchiale rhinitis

Doctoraal proefschrift 2009-01-02 13:22

En wie zal de verantwoordelijkheid nemen voor hoe u wordt gedood als u met uw kleine kleine hersenen denkt dat u gewone bronchitis had die met Rutinoscorbine werd behandeld en dat dit longontsteking of sepsis was

ehhh | 2009-03-10 15:37

Als u een van deze symptomen heeft, zou u al een glimp in uw hoofd moeten hebben na het lezen van dit korte briefje om naar de dokter te gaan.

De Commissie zal haar inspanningen op dit gebied voortzetten in 2009-03-14 22:50

Hij ziet echter dat boeken voor artsen door artsen moeten worden gelezen. Een leek probeert nog steeds onbegrijpelijk dit zelfs aan het beste van iemand uit te leggen.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 133 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*