Sneddon’s syndroom therapie niet effectief

Het syndroom van Sneddon manifesteert zich door huidlaesies in de vorm van rood-blauwe vlekken, die zich reticulair vormen. Het patroon van de vlekken verandert niet. Daarnaast zijn er verschillende symptomen van het centrale zenuwstelsel, meestal van voorbijgaande aard. Bovendien kunnen veneuze ulcera, veneuze trombusvorming en longembolie optreden.

Klinische loop van het syndroom van Sneddon met betrokkenheid van interne organen, bijvoorbeeld: het syndroom van Sneddon. De nier, het hart, komt vaak voor, maar de afwijkingen zijn discreet en daarom worden geen klinische symptomen waargenomen. In sommige gevallen wordt lupus-anticoagulans waargenomen in sera van patiënten, hoewel het Snedton-syndroom niet gerelateerd is aan systemische lupus erythematosus. Het verloop van de ziekte is meestal chronisch, op de lange termijn, echter complicaties in de vorm van een beroerte kunnen leiden tot de dood van de patiënt.

Erkenning van het syndroom van Sneddon

De diagnose van het syndroom van Sneddon is mogelijk na de detectie van mesh-vaatverwijding (met een typisch morfologisch beeld van de diepere vaten van de vaten) en symptomen die verband houden met de abnormale werking van het centrale zenuwstelsel.

Bij de differentiatie van het syndroom van Sneddon is de aanwezigheid van het anticardiolipinesyndroom (karakteristieke antilichamen aanwezig in het bloedserum en andere symptomen naast elkaar aanwezig), nodulaire arteritis en systemische lupus erythematosus (vooral in de vormen die lopen met de aanwezigheid van lupus anticoagulans in het bloedserum) moet worden uitgesloten.

Behandeling en prognose van het syndroom van Sneddon

De behandeling met Sneddon-syndroom is niet effectief, toediening van glucocorticosteroïden en immunosuppressieve preparaten heeft geen gunstige therapeutische effecten.

Acetylsalicylzuur wordt gebruikt als een profylactische maatregel. Prognose bij het syndroom van Snedton is niet succesvol, de ziekte is chronisch. Er is een hoog risico op een beroerte, wat gevaarlijk is voor de gezondheid en het leven van patiënten.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 133 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*