Valgorect – adviezen, opmerkingen, prijs, officiële website

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Cream Valgorect uit de botten op mijn voeten zalf en room Valgorect Indicaties voor gebruik Valgorect het gebruik van de crème Valgorect de effectiviteit van de crème Valgorect

Behandeling botten in de benen vereist het gebruik van effectieve actuele medicatie. Cream Valgorect met succes gebruikt door veel patiënten. Ze worden aangetrokken door de lage kosten en de natuurlijke samenstelling van het geneesmiddel.

Beschrijving en laat vorm Valgorect

Valgorect is een therapeutisch cosmetisch. Alleen beschikbaar in de vorm van een crème. Fatty heeft een dikke consistentie, zoveel bellen met de medicatie zalf. De drug heeft een kruidige geur en kleur vergelijkbaar met mosterd.

Valgorect heeft een tweede naam “The Pit”. Commercieel verkrijgbaar in een pot met deksel met een volume van 15 ml. Bovendien wordt het gereedschap verpakt in een individuele kartonnen doos.

Fabrikant valgorect

Cream Valgorect produceert “Test”. Is een fabrikant van medische cosmetica. Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid “Test” heeft een officiële website en in Moskou geregistreerd. Het bedrijf heeft ook een kantoor in St. Petersburg.

De samenstelling en de werkzame stof

terntive brnch chrit1 Valgorect  adviezen, opmerkingen, prijs, officiële website

Het geneesmiddel bevat een groot aantal verschillende componenten die een effect hebben op de oorzaken van de verspreiding van het bot op de voet te hebben en te verlichten van de symptomen. Op de officiële website van de fabrikant duidt op de aanwezigheid van olie:

 • lavender;
 • kruidnagel;
 • anijs;
 • koren;
 • Shea boter;
 • mint.

In aanvulling op essentiële oliën, Valgorect bevat:

 • medische gal;
 • ureum;
 • caffeine;
 • acid (salicylzuur);
 • Arnica in de vorm van een extract;
 • glycerine;
 • palmolie;
 • alcohol.
READ  Als u rimpels wilt vermijden

Een aanvulling op de crème vormende middelen en conserveringsmiddelen.

farmacologische werking van het geneesmiddel valgorect

Cream Valgorect van het bot op het been gemaakt op basis van de vele medicinale planten. Ze verzachtende ruwe gebieden van de huid en versterkt het botweefsel. De drug vermindert de ontsteking, vermindert irritatie en verlicht de pijn.

bunce rchitecture buiding1 Valgorect  adviezen, opmerkingen, prijs, officiële website Valgorect zalf toegepast voor het voorkomen van vervorming van de botten in de benen en voor medicinale doeleinden. Elke actieve component heeft zijn eigen farmacologische werking:

 • Bile. Dit natuurproduct van dieren. Het resultaat van het extern gebruik van medische gal werkt ontstekingsremmend, decongestivum en pijnstillend effect.
 • Medicinale extracten van Arnica. Het extract van deze plant herstelt de beschadigde cellen van de weefsels, versnelt de genezing van breuken en heeft een tonisch effect.
 • Salicylzuur. In de geneeskunde gebruikt om de huid te kalmeren, waardoor eelt en likdoorns.
 • Essentiële olie. Bevat een groot aantal sporenelementen, verlichten zwelling, irritatie en pijn te verminderen. De vluchtige oliën in de crème ruikt lekker.
 • Glycerine. Voorkomt negatieve invloed op de stof van een agressieve componenten van geneeskrachtige planten. Hij geeft de crème zijn zachtheid en voorkomt irritatie.
 • Olie, palm. Bevat essentiële vetzuren te toon te verbeteren.

Dit is slechts een deel van de nuttige eigenschappen bezeten door de actieve bestanddelen van de crème Valgorect. Samen hebben zij contact en de effecten van de behandeling te verbeteren.

Getuigenis valgorect

De drug wordt gebruikt voor de preventie en bij de eerste tekenen van de ziekte genaamd valgus (het veranderen van de vorm van de articulaire botten in de grote teen). De tool ook geïndiceerd voor de behandeling van reeds ontwikkelde ziekte. Cream Valgorect gebruikt in de volgende symptomen:

 • de hand liggende misvorming van het gewricht van de grote teen;
 • de afwijking van de correcte positionering van het bot;
 • de ontsteking geassocieerd met de toename van de gezamenlijke;
 • pijn bij het lopen;
 • eelt en ruwheid in het gebied van de grote teen.
READ  Psorimilk - reviews, commentaren, prijs, hoe het werkt? psoriasis

De crème wordt ook gebruikt voor platte voeten die een van de oorzaken van de veranderingen van het bot.

Behandelingsschema valgorect

Valgorect toegepast op de voeten schoon te maken. De huid moet droog zijn. Een kleine hoeveelheid crème aanbrengen op het oppervlak van de eerste twee tenen. Daarna moet het gereedschap worden ingesmeerd met massage bewegingen voor enkele minuten.

De procedure wordt dagelijks uitgevoerd zonder onderbreking. De cursus is niet minder dan 45 dagen. Voor een beter effect moet u de crème ‘s nachts toe te passen en op voet sokken gemaakt van natuurlijke materialen.

Contra-indicaties en bijwerkingen valgorect

Cream Valgorect kan niet worden toegepast bij intolerantie werkzame bestanddelen. Verhoogde gevoeligheid van het organisme kan allergische reacties veroorzaken.

Bijwerkingen fabrikant niet gespecificeerd, maar multi-component kruidenpreparaten soms leiden tot korte termijn jeuk en roodheid.

Behandeling tijdens de zwangerschap en borstvoeding

Instructies voor het gebruik van de crème Valgorect geen informatie over verbod therapie tijdens de zwangerschap en borstvoeding bevatten.

Interaction valgorect

Op de officiële website van de fabrikant van de crème Valgorect niet gemeld op het verbod op het gebruik van medicijnen tijdens de gelijktijdige behandeling met andere geneesmiddelen.

Efficiency valgorect

Respons over Valgorect cream (bot) is zeer divers. Een medicatie helpt, anderen teleurgesteld. Na bestudering van de samenstelling van de crème, kunt u tot de conclusie dat hij een positieve actie niet kan hebben komen. Alle actieve ingrediënten hebben een therapeutisch effect. Maar functie is meer geschikt voor het voorkomen en verlichten van symptomen veroorzaakt door de vervorming van het bot.

terntive edicine botte dipy1 Valgorect  adviezen, opmerkingen, prijs, officiële website Valgorect niet elimineren van de oorzaken van de ziekte, en worstelen met de gevolgen. Met geavanceerde formulieren moeten worden gebruikt in combinatie met andere therapieën.

READ  Verminder de verschijning van rimpels - 4 manieren om uw leeftijd te overtreffen

De producent beveelt gelijktijdige behandeling met room Viewit door hem. Maar het is meer als een commerciële aanpak. De diepe correctie van de valgusstand is ernstiger methoden, en soms radicaal.

Aanbevelingen voor de behandeling valgorect

Voor het aanbrengen van de crème je dagelijks nodig verzachtende baden uit te voeren. Zij zullen de beste penetratie in de huid te bieden.

Voor het bad moet je een oplossing van zuiveringszout te bereiden. Drie liter warm water toe te voegen drie eetlepels van de alkalische poeder. Voeten ondergedompeld in de oplossing van het enkelgewricht, 25 of 30 min.

In gelijktijdige behandeling met andere outdoor gereedschappen moet u een pauze tussen de procedures voor ongeveer 2 uur in beslag nemen.

Bewaar de room in een koele donkere plaats. Niet gebruiken op slijmvliezen en het contact met de ogen te voorkomen.

De kosten van het geneesmiddel en verkoopvoorwaarden valgorect

Cream Valgorect of Bone wordt voornamelijk verspreid via het internet. Maar je kunt het geneesmiddel en online apotheken die natuurlijke remedies verkopen.

Prijs zalf Valgorect op de officiële website, is 380 … voor 15 ml. De goederen worden geleverd door een koerier of per post.

analogen valgorect

De absolute plaatsvervangers van de crème van het bot Valgorect bestaat niet. Het heeft een unieke samenstelling. Eventueel kan worden vervangen door producten die een aantal van dezelfde bestanddelen:

 • de gel voet Saivin;
 • crème Mozolin;
 • balsem Doctor Biokon om ruwe huid;
 • crème met ureum Doctor.

Alle analogen hebben kalmerende, anti-inflammatoire en pijnstillende eigenschappen. De kosten van de vervangers varieert van ….

meningen valgorect

Ik adviseer u om te lezen:

 1. Overzicht valgus banden
 2. Retainer aan het bot op de voet – overzicht en adviezen
 3. Het gebruik van een Bump Stop
 4. Zalf kegels op de benen van de duim
 5. OL>