Verandering start eerste start-up van Bronchia

Een bronchiale dilatatie is een permanente zwelling van de bronchiën en de bronchiën. Het wordt veroorzaakt door schade aan de spieren en elastisch steunweefsel. Bovendien dragen chronische necrotische infecties bij tot de ziekte.

De belangrijkste veranderingen die bijdragen aan bronchiale dilatatie zijn: bronchiale verstopping door vreemde lichamen en tumoren, cystische fibrose, immunologische insufficiëntie, necrotische of etterende pneumonie, het syndroom van Kartagener.

De laesies beginnen met bronchiale verstopping en worden vervolgens chronisch geïnfecteerd.

Dilataties van de bronchiën strompelen over de onderste longen, meestal aan beide zijden. De luchtwegen zijn tot vier keer verbreed. Binnen de muren is er een ontstekingsafscheiding, talrijke zweren, fibrose en necrose.

Symptomen van bronchiale dilatatie

Dilatatie van de bronchiën wordt gedomineerd door hoesten en slijmopruiming van dichte, overvloedige, stinkende en etterende afscheidingen. Sputum kan bloed bevatten. CzAsami ontwikkelt vingerstokken.

Er ontwikkelen zich ontwikkelings-dyspnoe, sub-febriele toestanden, koorts en progressieve atelectasis. In een vergevorderd stadium zijn er veranderingen in ventilatie, hypercapnie, hypoxemie, hypertensie of pulmonaal hart, reagenszetmeel, metastatische hersenabcessen. De ziekte is uiterst chronisch. De duur ervan zal jaren zijn.

Behandeling van bronchiale dilatatie

In het geval van dilataties van bekende etiologie wordt chirurgische verwijdering van laesies beschouwd. Bij patiënten die niet operatief kunnen worden behandeld, moet de algehele efficiëntie van het systeem worden verhoogd, de resterende secretie worden verwijderd, complicaties worden voorkomen en naast bestaande aandoeningen worden behandeld. Het gebruik van antibiotica, aerosoltherapie, bronchiale drainage van olie-afscheiding en ademhalingsgymnastiek is belangrijk.
Monika Kozak

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 133 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*