Waist Trainers: werken ze echt? Redenen waarom ik ze wel en niet zou voorstellen

Waist Trainers zijn geworden me een populair onderwerp, ondersteund door een zwerm van beroemdheden. Belovend een trimmer, uurglasvormig figuur dat elke vrouw wil. En ja, ik heb inderdaad na mijn eigen baby geen zes pakje buikspieren en een platte buik meer. Dit is Mom Life, een gesponsorde post waarin ik trainer in taille kreeg met korting in ruil voor een eerlijk overzicht. Deze post bevat affiliate links, maar alle meningen zijn 100% mijn eigen mening.

En ja, Kim Kardashian, ik benijd je bochten en schijnbaar complete platte maag. En je bent het verschuldigd, aan taille trainers (en misschien fotoshop). Ze zijn aangeprezen als een effectief hulpmiddel voor lichaamsbeweging, gewichtsverlies en toning van het lichaam.

Maar hoe werken ze? Werken ze? En zijn ze veilig?

Ik probeerde deze taille trainer voor de laatste week, en hier is mijn mening over hun effectiviteit, en hoe ik zou u aanbevelen om er een te dragen (als u geïnteresseerd bent).

De bijzondere taille trainer die ik draag is gemaakt van 100% latex. Het heeft 3 rijen haken (voor een strakke, niet zo strakke en lossere pasvorm) en 9 stalen botten. Het is geadverteerd om te worden gebruikt tijdens het sporten, waardoor warmte naar uw middengedeelte wordt gebracht en ongewenste lichaamsvet wordt afgesneden. Ook aanbevolen voor rugondersteuning en houding.

Ik vond dit echter niet gemakkelijk om in te trainen. Of, heb ik het erg hard geprobeerd. Ik geloof er vast in om comfortabel te zijn tijdens je trainingsroutine. Niet om te zeggen dat deze trainer niet comfortabel is - maar ik voelde me niet gedwongen om yoga te doen. Ik vind het veel te stijf om de juiste hoeveelheid flexibiliteit te krijgen die ik zou krijgen

een effectieve workout routine nodig hebben.

En het is zeer WARM. Ik zal niet liegen, ik kreeg kinda warm rondlopen rond de stad in dit ding in dit ding. Dus ik wil zeker geen mijlen lange joggen doen terwijl ik het draag.

Wat ik wel heb gedaan, is dit dragen tijdens de dagelijkse activiteiten in huis en in het openbaar. Het biedt wel veel ruggensteun en ik merkte een verandering in mijn houding. Bovendien voelde ik me wel alsof het mijn maag slank hielp en maakte ik strakkere pasvorm jurken en tops mooier, en zag er beter uit.

Dit komt neer op een meningsverschil. Degenen die van hen houden zullen zeggen dat ze ontzagwekkend zijn, en pleiten voor hun gebruik als trainingstool. Critici zullen zeggen dat ze schadelijk zijn voor uw gezondheid en dat ze tot elke prijs vermeden moeten worden. Een product als dit vraagt om een zorgvuldige afweging van de koper. Natuurlijk wilt u dat het in de eerste plaats goed past. Ik raad u aan om bij de aankoop van dit product de maatkaart van de fabrikant te gebruiken en eerlijk te zijn met uw eigen maat.

Als je een te kleine taille trainer bestelt, zou het beste scenario zijn dat het gewoon niet past. Het ergste; te lang dragen kan ademnood en rugproblemen veroorzaken. Daarom is het heel belangrijk dat je er een koopt die pasvorm heeft - en een andere reden waarom ik het dragen ervan tijdens het sporten niet zou aanbevelen.

Er is geen concreet, onbevooroordeeld bewijs dat dit gevaarlijk is voor uw gezondheid, of een betrouwbare manier om uw maaglijn te trimmen. Alles wat ik heb gevonden over taille trainers is indirect geweest, en ofwel helemaal bashes ze, of prijst hen. Gebruik dus uw eigen oordeel als u beslist of het goed voor u is.

En wees slim bij het maken van uw beslissing, en meet uzelf volgens de maatkaart. Ik zal zeggen dat deze lijken klein te lopen, en terwijl mijn maattabel me op een klein plaatje plaatste, heb ik doelbewust een strak passende taille trainer besteld. Als u een meer ontspannen pasvorm wilt, of het is uw eerste keer kopen, zou ik aanraden om een trainer te kopen in een maat groter dan u meet, alleen om veilig te zijn.

Een ander ding dat ik persoonlijk niet zou aanbevelen, is het gebruik als eetlustopwekkend middel. Ja, het hele idee is om je taille te "trainen" naar krimpen. Maar alles wat je dwingt om niet te eten, is niet gezond. En, er is gewoon niet genoeg bewijs om aan te tonen dat als je de trainer eenmaal stopt met het dragen van de trainer, dat je maag zijn nieuwe vorm zal behouden. Ik kan u uit ervaring vertellen dat toen ik dit er eenmaal uitkwam, mijn lil Mommy Pooch nog steeds aanwezig was. Het is dus geen goed idee om maaltijden over te slaan, omdat je denkt dat je lichaam zal veranderen in een perfect uurglasvormig figuurtje. Hongerig zijn is nooit een goede zaak en het is niet de moeite waard om door te gaan om het uiterlijk van je lichaam te veranderen.

De enige reden waarom ik dit product, of eender welk soort product zou aanbevelen, is als modeaccessoire. Als je je meer toned wilt voelen, en een zeer op maat gemaakte outfit wilt hebben, zou je graag een mooie body shaper zien. Omdat sommige kleren gewoon beter passen, en er beter uitzien, met hen! Een taille trainer is niet veel anders dan een spanx paar. Ik vond dit merk comfortabel en hielp me echt met mijn houding. Maar ik zou dit niet willen aanbevelen als een manier om dat te bereiken,

SAHM aan één jongetje, en vrouw aan een voormalig lid van de USMC. Ik blog over ouderschap, relaties, merken waar ik van houd, en productrecensies!

Bekijk alle berichten door Jasmijn

%name Waist Trainers: werken ze echt? Redenen waarom ik ze wel en niet zou voorstellen

Waist Trainer s

Bestel vandaag en krijg een gratis zending en een tevredenheidsgarantie.

50% Alleen vandaag!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*