We leerden over Detoxic (we danken Marcin van Zielona Góra), die volgens de fabrikant zorgt voor het schoonmaken van het organisme van parasieten, en de juiste – letterlijk van “wormen”. Van ons wordt ook verwacht dat we klinisch bewezen werkzaamheid hebben. Daar zijn we erg blij mee. Producten waarvan de werkzaamheid niet door studies is bevestigd, zijn meestal ondoeltreffend. Er zijn geen compromissen op het gebied van lichaamsverzorging. Je moet al je acties verstandig ondernemen, met geduld en vooral zonder invasieve effecten op je lichaam. Gezondheid is het kostbaarste in het leven van ieder mens. U moet zorgen voor het geen kwestie als u extreme sporten doet, gewicht te verliezen of als u gaat om zich te ontdoen van toxines en parasieten.

Een bericht van Marcin:

Welkom. Kunt u het detoxic product bekijken en er een paar woorden over schrijven? Ik vond hem toen ik op zoek was naar verschillende kruiden. Mensen stellen er vaak vragen over, maar er is niet veel te leren. Waar kwam hij vandaan op de forums?

Groeten

Marcin, Zielra Góra Góra

Het artikel over effectieve reiniging van het organisme op onze website bevindt zich hier: De missie van gewichtsverlies: Effectieve reiniging van het organisme

Recht? Bent u op zoek naar een antwoord op deze vraag? Het zal heel gemakkelijk zijn om een antwoord te vinden, want de fabrikant meldt dat hij meer dan 3,5 miljoen meningen heeft verzameld. Uit de eerste informatie, leren we dat het supplement is in de vorm van pillen.

Als u te maken heeft met een parasietagent, is het de moeite waard om te controleren welke organisaties zich bezighouden met parasitologie (wetenschap over parasieten in de natuur). Bezoek de website van het Instituut voor Parasitologie, dat al 65 jaar opereert, en dan wordt u pas interessanter omdat we de informatie zelf vinden... Op de homepage worden we begroet door de kop: OPMERKING OP DETOXIC, en hier is wat u kunt lezen in dit bericht:

Ik verklaar met volledige verantwoordelijkheid dat het Instituut voor Parasitologie naar hem is vernoemd. Witold Stefa, ski PAN nam niet deel aan de ontwikkeling van anti-parasitaire geneesmiddelen DETOXIC.

De inhoud van de Poolse medische blog-website komt niet overeen met de huidige stand van zaken.

Bovendien wil ik u meedelen dat het Nationaal Instituut voor Parasitaire Ziekten niet is opgenomen in een lijst van wetenschappelijke instellingen die in Polen actief zijn. Witold Stefanski PAN.

ontspringen

Het klinkt zeer verontrustend aan het begin! Natuurlijk wordt de inhoud gekopieerd, we geven de bron. We hebben zo' n ernstige boodschap van het instituut opgenomen, zonder opzettelijke wijziging, om mogelijke ondermaatse opgaven of verkeerde interpretaties te voorkomen.

We zijn zeer teleurgesteld en bezorgd over het feit dat we zulke informatie over begroeting tegenkomen.

Op het moment van het schrijven van deze tekst kunnen we de Detoxic tablet informatie in het register van de inspectiedienst niet verifiëren, omdat de website al enkele uren niet meer beschikbaar is. We zullen deze informatie bijwerken wanneer u verbinding kunt maken met de service en de bronnen ervan kunt bekijken.

Update 18-04-2017: Detoxic staat niet in het register. 

Zoals we eerder al zeiden, mogen we veel opinie over het product verwachten. Niets zou verkeerder kunnen zijn. Zowel Poolse als vreemde talen websites kunnen niets vinden over de effecten van het gebruik van deze tablets. Helaas kunnen we uw vraag en die van Marcin niet beantwoorden, omdat we dergelijke informatie niet hebben gevonden. Probeer de informatie zelf te vinden. We zouden graag de informatie over Detoxic invullen. Schrijf ons via het contactformulier op en geef de informatiebron door.

CIEKAWOSTKA

De website van de fabrikant is beschikbaar in vele talen in heel Europa. Alleen de Poolse en Griekse autoriteiten melden dat het product 3,5 miljoen adviezen heeft ingezameld. Andere landen zien deze informatie niet. 

We hebben 3 items met de volgende beschrijving van hun werking. Volgens de fabrikant zijn hun kenmerken als volgt:

Feitelijke en bekende eigenschappen van deze ingrediënten:

De overige 20 ingrediënten worden niet gespecificeerd. Dit is een groot nadeel, want afgezien van het feit dat we niet weten wat de verhoudingen van de bovenstaande ingrediënten zijn, weten we niet precies waar het bij Detoxic tablets om gaat. 

We vonden geen Detoxica beelden in hogere resolutie dan die op de website van de fabrikant. Hierdoor was het onmogelijk om de volledige samenstelling van tabletten voor lichaamszuivering te lezen.

Geen informatie beschikbaar. Op de website van de fabrikant vindt u alleen informatie dat de tabletten parasieten verwijderen tijdens één behandeling. Bovendien verschijnt het symbool "30", wat betekent dat het aanbevolen gebruik van tabletten een maand kan duren. Dit zijn natuurlijk aannames.

De fabrikant verkoopt het product tegen een prijs van 400 PLN per verpakking en de huidige promotieprijs verlaagt het tot 200 PLN, maar dit aanbod heeft betrekking op een beperkt aantal pakketten.

Update: (22 april 2017) Zoals mevrouw Ilona Bokowska uit Wroc terecht aangaf: de prijs van het product wordt belastingvrij gegeven. Na het invullen van het formulier

%name We leerden over Detoxic (we danken Marcin van Zielona Góra), die volgens de fabrikant zorgt voor het schoonmaken van het organisme van parasieten, en de juiste   letterlijk van wormen. Van ons wordt ook verwacht dat we klinisch bewezen werkzaamheid hebben. Daar zijn we erg blij mee. Producten waarvan de werkzaamheid niet door studies is bevestigd, zijn meestal ondoeltreffend. Er zijn geen compromissen op het gebied van lichaamsverzorging. Je moet al je acties verstandig ondernemen, met geduld en vooral zonder invasieve effecten op je lichaam. Gezondheid is het kostbaarste in het leven van ieder mens. U moet zorgen voor het geen kwestie als u extreme sporten doet, gewicht te verliezen of als u gaat om zich te ontdoen van toxines en parasieten.

Detoxic

Bestel vandaag en krijg een gratis zending en een tevredenheidsgarantie.

50% Alleen vandaag!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*