Welkom Heeft u dinsdag nog steeds het Hyperaldosteronisme vastgesteld?

Secundair hyperaldosteronisme is een verscheidenheid van ziekten die wordt veroorzaakt door extrarenale verhoogde aldosteronsecretie als gevolg van een verhoogde activering van het hormonaal-enzymatische systeem van renine-angiotensine (RAA). Het wordt gekenmerkt door verhoogde secretie van ARO en angiotensine II.

Hyperaldosteronisme treedt op in de volgende gevallen: nefropathie, hypertensie, zwangerschapsvergiftiging, nierziekte, anticonceptie, stenose van de nierslagader, verlies van water en elektrolyten, overmatige kaliumvoorziening, natriumverlies, hypovolemie, overproductie van ACTH, gebruik van laxerende en diuretica, hartfalen, myocardiaal infarct, niertumor.

Sommige van de bovengenoemde aandoeningen beïnvloeden de leverfunctie. Als de efficiëntie van de lever wordt verminderd, kunnen onjuiste metabole veranderingen van het roer en accumulatie van de actieve hormoonvorm optreden. Dit resulteert in een speciaal geval van secundair hyperaldosteronisme, d.w.z. "hyperaldosteronisme". cirrose en passieve levercongestie.

Secundair hyperaldosteronisme kan ook optreden in het geval van hyperreninemie veroorzaakt door het neoplasma van het glomerulaire apparaat.

Diagnose van secundair hyperaldosteronisme

In geval van secundair hyperaldosteronisme zijn aldosteronemie en aldosteronurie niet significant. Indicaties kunnen zijn: verminderd metabolisme, veranderde niersecretie en verminderde metabole klaring.

Behandeling van secundair hyperaldosteronisme

De behandeling van secundair hyperaldosteronisme is gebaseerd op de behandeling van de basisziekte.
Zhaneta Malec

Opmerkingen Secundair hyperaldosteronisme

A | 2012-10-23 20:39

Welkom Wie heeft anders het hyperaldosteronisme van dinsdag gediagnosticeerd?
Ze hebben het in mij gediagnosticeerd en ik zou er graag over willen praten.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 133 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*