Wikkelfolie voor beschermd transport!

Zakkencentrale is gespecialiseerd in flexibele verpakkingsoplossingen

Als specialist op het gebied van productie en levering van verpakkingsoplossingen kunt u bij ons terecht voor onder andere geweven (polypropyleen) zakken, Bigbags, netverpakkingen, containerliners, antiworteldoek en wikkelfolie. Sinds onze oprichting in 1917 zijn we doorgegroeid tot een onderneming met internationale status. Vanuit diverse kantoren binnen en buiten Europa bedienen we voornamelijk klanten uit de agro- en bouwsector en de industrie.

Wij vinden het belangrijk om duurzame relaties aan te gaan met onze klanten. Daarom vinden we het belangrijk dat onze producten en service van een hoog niveau zijn. Om dit te toetsen werken we volgens een kwaliteitssysteem. Zakkencentrale is dan ook meervoudig ISO gecertificeerd. Hierdoor wordt er altijd onafhankelijk en objectief gekeken naar onze dienstverlening. We roepen dus niet zomaar wat.

Wikkelfolie met ruim stretchvermogen

Wikkelfolie wordt onder meer gebruikt om goederen beschermd te transporteren. Bijvoorbeeld wanneer deze op pallets staan gestapeld. Dit kan handmatig of machinaal worden gedaan. De stretchfactor van dit folie is gemiddeld zo’n 120%. Zakkencentrale levert diverse soorten wikkelfolie met een stretchfactor van wel 2 tot 3 keer zoveel! Zodoende gebruikt u minder materiaal en bespaart u kosten.

Deze producten leveren wij snel en naar volledige tevredenheid aan onze klanten. Ook in landen buiten Nederland. We beschikken dan ook over een meertalig verkoopteam, een brede expertise in wereldwijde (grens)documentatie en een uitzonderlijk sterk logistiek netwerk.

Professionaliteit is geen rekbaar begrip

Als internationaal producent en leverancier van hoogwaardige verpakkingsmaterialen, durven wij hardop te zeggen dat over professionaliteit niet valt te twisten. Een optimale bereikbaarheid met direct antwoord op al uw vragen en opmerkingen, een eigen technische dienst voor service aan verpakkingsmachines en een sterk innoverend vermogen dat tot baanbrekende ontwikkelingen leidt.

Het is nog maar een greep uit onze dienstverlening. De levering van wikkelfolie is bij Zakkencentrale dan ook in goede handen, daar kunt u op vertrouwen. Wilt u meer weten? Voor vragen of een vrijblijvende offerte staan wij u graag te woord via +31 (0)10 – 437 00 55 of het contactformulier!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*